Felelj meg vagy légy inkább önmagad? (beszélgetés)
Megnyitottam ezt a fórumot, de őszintén szólva teljesen másra számítottam :O)
(ennél sokkal komolyabb témára)
Szerintem nincs különbség a nők és a férfiak szexuális vágya, akár a kicsapongás között. Nem nemiség, hanem vérmérséklet kérdése az egész.
Az előítéletek pedig a társadalmi beidegződés (rossz beidegződés) miatt vannak.
Mivel én vallom, hogy van Isten, igyekszem az általa felállított klasszikus erkölcsi mérce szerint élni, mégha ezért egyesek meg is szólnak.
Ha nem lenne ilyen mércém, akkor az aktuális partneremet venném figyelembe, ennek hiányában pedig ésszel, de azzal lennék, akivel kedvem tartja. Nem érdekelnének a társadalmi elvárások. Pletyka mindig van. Ha van rá ok, ha nincs. Sokszor az ember a pletykákból hall magáról olyan dolgokat, amikről maga sem tud.
Inkább jobb eséllyel botlik bele az Igaziba.
Akire viszont majd hamarabb ráun.
Kinek a nevében?:D
Az utsó bekezdésben említettek vagy az egyéjszakás kalandozók nevében?
Nem tagadom, bár elég messze van a csaj, de nem ártott kicsit jelezni a terület határait, ha már vadászni készül...
:DDDD
Költözz oda! Úgyis mindennap buli van! Meg "szedd magad" gombászás...
...sztem ne csodálkozz a gombán...
Amúgy apropó egy éjszakás, ne ismerőssel tedd és ne ott, ahol ismernek, ebben az esetben meg tudsz felelni a környezetednek is és tapasztalatokat is gyűjthetsz. De ez manapság már nem nagyon megvalósítható, minden telón van már kamera és a bluetoothról ne is beszéljünk...
Na szóval a világ kezd abba az irányba menni, hogy az emberek kénytelenek lesznek felvállalni önmagukat, hogy ez megfelel-e vagy sem, azt az idő eldönti. Nem kétség, hogy sok egyéjszakás kalandból lett már életreszóló szerelem, csak ugye ezeknél már megvolt az, hogy szerelem első látásra kábé, az "elkövetők" jól megnézték előtte, hogy kivel legyen az az egyéjszakás kaland és kölcsönösen egymásra kattantak (próbáld jól választani az alanyt!).Az sem igaz, hogy nem lesz senkid, ha sok egyéjszakás kalandod volt. Ha hülye vagy, akkor ellenkező esetben sem lesz senkid. Kerülném a foglalt pasikat a helyedben és akkor legalább nem fogja annyira rányomni a bélyegét a kalandozásod a jövődre!:)))
További ajánlott fórumok:
- I used to be fat-Valaha kövér voltam! Légy újra ÖNMAGAD!!
- Van esély rá, hogy terhes legyek, vagy inkább mensi lesz?
- Téged nem idegesít, amikor a "fogadd el önmagad, ne légy gátlásos" újságcikkben a fotón hibátlan külsejű személyt mutatnak?
- Kutyások segítsetek légyszi!! Lehet, hogy egy kutyus nem szeret játszani inkább lustább?
- "Inkább legyen 100 irigyem, mint 1, aki sajnáljon"
- Óvónő képzés levelezőn hol van ami jó is? Kell középfokú nyelvvizsga hozzá? Vagy legyek inkább dajka?