Félek, hogy hülyeséggel fordulok az orvoshoz (beszélgetés)
Na megjártam a dokit, kaptam erősebb gyulladáscsökkentőt, és a héten táppénzen leszek. Mondtam neki a nyakam is, azt mondja ez simán lehet azért, mert ugye gyulladtak a nyirokcsomóim. Gondolom, ha valami kóros lenne azt észrevette volna :D Mindegy, így nyugodtabb vagyok én is, és nem tapzom napi 100x, ez a technika bejött már máskor is, aztán elfelejtem:)
És köszönöm mindenkinek a kommentjét, hogy nem le h*lye hipochondereztetek, hanem normális hangvételben írtatok:)
Kinek a tél, kinek a nyár:(
Nekem a nyár a gáz, mert a légkondi miatt megnőnek és fájnak a nyirokcsomóim. Én nyáron szoktam amoxicilint és társait szedni, de nem segítenek, mert rosszul vagyok tőlük.
Jobbulást!
Akkor nem fogod megmutatni dokinak...
Te tudod.
Nem megijedni kell, hanem azonnal utánajárni!
Nem fog Téged senki sem kinevetni, amit kitapintottál, annak anatómiailag nem kel ott lennie, tehát éppen hogy logikus, hogy megmutatod egy orvosnak.
Ez nagyon igaz! Mikor nekem volt gondom, addig bújtam a nete, hogy már felállított diagnózissal mentem orvoshoz. Rá is kérdezett, hogy :mindezt az internetről szedte össze?
Ha baja van, jöjjön át, ne a netet nézze.
Én is azt vallom mint a többiek, orvos!
Egyébként lehet fültőmirigy is nem csak nyirokcsomó és lehet attól fájt a füled is.
Nyugi valószínű csak a fertőzés maradványa és el fog múlni de azért menj el orvoshoz az a biztos.
HA annyira észrevehető lenne minden, akkor az emberek időben észrevennék a daganatokat.
ez nem így működik, ahogy írod. Lehet nem vette észre és lehet komoly gondok vannak, de az is lehet, hogy semmi. Mindenképp meg kell nézetni dokival, akkor is ha hülyének nézi az orvos.
Én a vállammal voltam nem rég és csak azért, hogy kizárjuk a csontrákot. Az orvos egy kicsit nem nevetgélt a felvetésemen, hanem azt mondta, hogy jól tettem, hogy mondtam ezt, mert most hazaküldött volna azzal, hogy le van tapadva a bicepsz izmom és kenegessem, de így megröntgenezi. roppant boldogok voltunk mindketten, hogy nincs csontrákom:) és még sorolhatnám, hogy mikkel voltam dokinál, hogy megelőzzem a bajt. Hónaljcsomótól kezdve, stb.
Amúgy ez a probléma fül-orr-gégészek szakterülete?
Azzal nyugtatom magam, hogy októberben volt teljes nagylabor és hormon vizsgálatom, és ott nem volt semmi gond. Csak kimuttta volna, ha valami baj van valahol...
én mindenképp megmutatnám orvosnak
még akkor is ha kis semmiség sose lehet tudni
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Feldagadt a szám, elmenjek vele orvoshoz?
- Miért nem orvoshoz fordulnak sokan a női problémákkal, miért fórumon kérdeznek erről?
- Ti nem érzitek felelőtlenségnek, ha a leendő anyuka a terhessége 12. hetéig nem megy el orvoshoz?
- Fogorvoshoz megyek és nagyon félek....
- A főnökünk 40 éves lesz(férfi)milyen hülyeséggel rukkoljunk elő?