Fel tudott szívódni a gyógyszer, ha egy órával a bevétele után hasmenésem lett? (tudásbázis kérdés)
6. reniceee
2013. jún. 30. 09:04
Remélem felszivodott hisz a tejivás is kb 3/4 órával késöbb történt a gyógyszer bevétele után, mert délután bicikli-túrára akarunk menni, s nem kell magas pulzus mellé...
5. 3532273647
2013. jún. 30. 08:59
Hasmenésre nem tudom,de szerintem felszívódott.Elég gyakran hányok,az orvosom azt mondta,ha eltelik fél óra,akkor nem kell új gyógyszert bevenni,egyéb esetben igen-krónikus betegség,fontos,hogy ne maradjon ki gyógyszer.Gondolom,ha alul távozik,akkor is érvényes ez...
4. Bugs02
2013. jún. 30. 08:59
A gyógyszerek zömét a tej semlegesíti!
Így a tejet ilyenkor szerintem kerülni kell, vagy pedig a gyógyszer beszedése után kb két órával igyad.
pl antibiotikumoknak minden mellékhatása a hasmenés sajnos...
3. ce24db56a5
2013. jún. 30. 08:57
Mellékhatásként jobb egy f@sás, mint egy infarktus de ebből nem nagyon lehet következtetni arra, hogy egy gyógyszer felszívodott-e. Kaptam valami antibiotikumot pár éve és majdnem a vécén aludtam.
2. reniceee
2013. jún. 30. 08:54
Hozzá teszem a tejet a wc-és elött pár perccel elötte ittam...
1. reniceee
2013. jún. 30. 08:49
Huma-pronolt szedek s 7:45kor szedtem be....
Pár napja szorulásom van, s az anyukám tanácsára meleg tejet ittam... nah meg is lett a hatása , mert 8:40kor hasmenésem lett :)
Akkor most nem si szivodott fel? a gyógyszer?
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben?
- Daganatos betegségek kezelésére való gyógyszerek esti adagjának bevétele után mennyi idővel lehet enni?
- Másfél órával az antibiotikum szirup bevétele után, ha hányt a gyermek, akkor a gyógyszerből elég maradhatott benne?