Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben? (tudásbázis)
Köszi szépen mindenkinek! A telefonos emlékeztető sajnos nem az igazi, ritkán hordom magammal a telefonomat, mert alig használom. :)
Egyébként tegnap voltam a gyógyszerészemnél, tőle is érdeklődtem a kütyüről. Mondta, hogy annak idején valamelyik fogamzásgátlóhoz járt egy olyan kütyü, amibe egy levél gyógyszer fért bele, és riasztott minden nap, simán zsebben elfér, de sem nagykerben, sem egyéb helyen nem talál hasonlót. De ígérte, hogy utánanéz.
Közben találtam egyébként olyat, ami talán jó volna, csak azzal az a gond, hogy egész levél nem fér bele, csak 6 rekesz van benne, és darabonként lehet beletenni a tablettát. De szerintem ha jobbat nem találok, az lesz jó. Elvégre célnak megfelel. =)
Itt van a kezemben ez a kutyu. De ez nagyobb, mint egy kulcstarto. Kb. 3X5-6 cm nagy. Ebbe a gyogyszereket is be lehet tenni. A tipusa: Tp701B
Az van rairva, h "Eljen 140/90 alatt!"
Jopofa kis, komoly kutyunek tunik.
Sok sikert!
pl:
xxx.plantago.hu/plantagopatika02014679.html
Írd át az elejét www-re
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Mi használható visszér ellen?
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- Tablet, mire használható?