Fekete-erdő torta (Kata-féle) recept
A Fekete-erdő torta (Kata-féle) hozzávalói:1 doboz Dr
Oetker Fekete erdõ torta alappor
10 dkg margarin
2 db tojás
3,5 dl víz
1 üveg meggybefõtt
3 dl tej
Díszítéshez: csokoládéreszelék
kandírozott/friss meggy
A Fekete-erdő torta (Kata-féle) elkészítési módja:
A csomagoláson található leírás szerint készítsük el az alapot, a zselatinos meggyet, a habot és a krémet. A készre sült tészta teljes kihûléséig a zselatinos meggyet, a habot és a krémet hûtõben tároljuk. Majd kihûlés után megkenjük a tortát a krémmel, a meggyel, és végül díszítjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2010. jún. 11. 07:00
A fekete-erdő torta (kata-féle) elkészítési módja és hozzávalói.