18 hetes terhes vagyok, és fájdalomcsillapító mellett is nagyon fáj a fejem. Mitől lehet? (beszélgetés)
Napi 3 litert iszok, a vérnyomásom altalában alacsony, most erre iszok napi két csésze fekete teaty így azért normalizálódott ilyen 117/70re
Este elmúlt, reggel arra ébredtem hogy nem fáj de megint kezdem érezni,hogy fáj
Akár a klíma is rátehet egy lapáttal,,vigyázz ne legyen túl hideg.
Ha alacsony a vérnyomás attól is lehet.
A melegtől,,stb.stb..
Hát viszont annyira nem eszek sósan, moat nálunk 33 fok van, szombatra 36 fokot mond, ráadásul a negyediken laknak anyukámék náluk vagyok estig itt megy a Klíma aztán kimegyek a melegbe, és ahol mi a párommal lakunk ott nincsen klíma lehet ezis közre játszik.
De én vogyázok most a kishugomra és muszáj itt lennem. 25 éves vagyok és terhességem előtt is nagyon fejfájós.voltam
A melegre tippelnék, vagy esetleg közeleg valami front, amit te megérzek. Igyál nagyon sokat és pihenj. 🙂
Szerencsére eddig 3x volt csak ilyen velem a 26 hét alatt, de akkor mindig valami hőmérséklet változás előtt.
Napi 3 liter az mindig meg van
Nem tudom esetleg ez a meleg okozhatja e
Nagyon erős fejfajás volr valakinek terhesség alatt?
18 hetes es 6 napos terhes vagyok, eddig is szokott fájni a fejem, de most a mai napon ez olyan erős,hogy már két gyógyszert kellett bevennem és még mindig fáj reggel óta.
A vérnyomásom alacsony.
Szerintetek baj lehet?
További ajánlott fórumok:
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?
- Sziasztok! Mint kiderült paracetamolra, és ibuprofenre is allergiás vagyok. Milyen fájdalomcsillapítót szedhetek?
- Lehet-e valamilyen fájdalomcsillapítót bevenni a terhesség alatt?
- Terhes vagyok, rendes mensi mellett?
- Clexane injekció mellett milyen fájdalomcsillapítót lehet szedni?
- Bromocrpitin mellett milyen fájdalomcsillapító szedhető?