Fejes káposztából rakott káposzta? (beszélgetős fórum)
17. d41005143d
2011. okt. 28. 13:29
en vegysen csinalom,fele edes kaposzta es masik fele meg savanyukaposzta,isteni a 2 iz egyutt,
16. vaczila
2011. szept. 13. 14:39
Én is szoktam csinálni, megfőzöm hozzá a káposztát és a továbbiakban ugyanúgy csinálom mint a rakott kelkáposztát. A végén beteszem kicsit a sütőbe is, nagyon finom.
15. suzanne7 (válaszként erre: 14. - Suzanne7)
2011. szept. 12. 17:28
esetleg megosztanátok Ti hogy készítitek a rakott káposztát?Nem baj,ha savanyú káposztából,de annyi féle variáció van szívesen mazsolázgatok :))
14. suzanne7 (válaszként erre: 13. - Babszibobó)
2011. szept. 12. 17:27
Én is imádok kísérletezni,a káposztát meg különösen imádom,úgyhogy így még jobb:))
esetleg megosztanátok Ti ho
13. babszibobó (válaszként erre: 6. - Suzanne7)
2011. szept. 12. 17:22
Szerintem fini lesz azzal is!
Nagyon jó az ízek világában Kísérletezni!!!
De mindenképp párold előtte :-)
12. suzanne7 (válaszként erre: 10. - Ildikoo3)
2011. szept. 12. 17:21
Gondolom,hogy finom lesz így is:))
Köszönöm a tanácsot:)
11. 59491e8f67 (válaszként erre: 3. - Suzanne7)
2011. szept. 12. 17:18
én úgy szoktam csinálni,hogy lereszelem a sima káposztát és megpirítom úgy ahogyan a káposztáslaskának szoktuk,pici bors bele.egy réteg pirítottkáposzta és erre megy a rizses töltelék,befedni a másik fele káposztával és tejföl rá,a tejföbe egy tojás egy kis liszt és be a sütőbe.
10. Ildikoo3 (válaszként erre: 6. - Suzanne7)
2011. szept. 12. 17:17
Szia elsőnek felszeleteled és meg párolod utána meg ugyan úgy csinálsz vele mindent mit a kelkáposztával :) híd el finom lesz ez a szakmám :))))
9. 07c4794583
2011. szept. 12. 17:17
Természetesen meg kell párolni, de simán meg lehet csinálni. Az íze persze másmilyen lesz, édesebb, de nagyon állat. :)
8. suzanne7
2011. szept. 12. 17:17
oké akkor meg kell főzni a káposztát:)
7. HnéViktória
2011. szept. 12. 17:15
Én leveleire szedem,és megpárolom sós ecetes vízben,majd rétegezem.
6. suzanne7 (válaszként erre: 4. - Babszibobó)
2011. szept. 12. 17:15
nekem sima fejes káposztám van nem kel:(,az nem baj?
5. _telihold_
2011. szept. 12. 17:14
Én pont hétvégén csináltam először.
Annyi, hogy előre megfőztem az ujjnyira szeletelt káposztát.
Persze az ízhatás teljesen más.
4. babszibobó (válaszként erre: 1. - Suzanne7)
2011. szept. 12. 17:14
Rakott kelkáposzta!!!Nagyon Finom:-)
Vannak nagyon jó receptek hozzá Neten :-)
3. suzanne7 (válaszként erre: 2. - 59491e8f67)
2011. szept. 12. 17:13
ugyan úgy kell megcsinálni?Úgy értem a káposztát simán felszelem nem kell párolni egyebek hanem csak felszelem és rétegezem a husival rizzsel?
2. 59491e8f67 (válaszként erre: 1. - Suzanne7)
2011. szept. 12. 17:12
persze,hogy tudsz.
1. suzanne7
2011. szept. 12. 17:11
Tudok fejes káposztából is rakott káposztát készíteni?Mióta várandós vagyok,nem nagyon tudom megenni a savanyú káposztát,mert felviszi a savam,ezért gondoltam elkészíteném fejes káposztából.Kivitelezhető ez?:)
További ajánlott fórumok:
- A fogyókúrás káposztaleves milyen káposztából készül?
- Te milyen ételeket készitesz savanyú káposztából?
- Nem emlékszem rá, hogy a töltött káposztába szoktam-e rakni...
- Töltött káposztába utólag lehet még tenni pirospaprikát?És hogyan?
- Rakott savanyú káposztából ehet egy 22 hónapos kisgyerek?
- Mit készíthetek a töltött káposztán kívül még savanyú káposztából ?