Fehérváriak!Mennyit fizettek fűtésre nyáron és télen? (tudásbázis)
De gondolom nektek szolgáltatnak melegvizet is azzal együtt 10000,- nyáron?
Mert igazából azon vagyok kiakadva,hogy 9000,-re akarják felvinni az alapdíjunkat,amiért nem kapunk semmit(télen erre jön rá a fűtés).Ugyanis nálunk bojlerrel van melegvíz,így az havi plusz 6000,-+a víz m3-re.
Szia!
Nekünk változó,volt nyáron 2500-as csekkünk,de volt 6900-as is.Télen 12000 körül volt tavaly,de volt 20000-es számlánk is.Központi fűtés van,nem tudom mi alapján számolják.Kíváncsi vagyok a mostani számlára,már fűtenek,de mit ne mondjak,nincs melegünk..
Mi palotán lakunk, egy 63nm-es lakásban, és nyáron 10ezret fizetünk, ősszel olyan 22 körül, télen meg 25-28 között. Ebben már benne van a maximális gázártámogatás!!! Amíg nem kaptuk, addig 36ezer volt!
Anyósom meg átalányt fizet, mint azt már írtam is, és neki az 16 -18 körül van, anyuék nak meg nem átalány van, most kérdeztem, és nekik van, hogy 40 a téli hónapokban!
Sziasztok!
Nem Fehérvári vagyok, ezért bocsi, de jó lenne összehasonlítani az országos árakat.Légköbméter után vagy a lakás m2-re után. Kaphatnánk egy országos Távhő képet.
Szép napot!
Arra lennék kíváncsi,mert nálunk megy a macera,hogy aki a belvárosban lakik(és esetleg Széphő szolgáltat neki) az mennyit fizet nyáron,amikor nincs szolgáltatás és mennyit akkor amikor tart a fűtésszezon?
Válaszotokat előre is köszönöm!!!!
További ajánlott fórumok:
- Kertes házban lakók! Ti mennyit fizettek télen a fűtésre? (minden fűtési mód érdekel)
- Ti mennyit fizettek télen fűtésre havonta?
- Tudja valaki, hogy a fehérvári úti piac aljában milyen bolt van? (élelmiszerbolt, a -1 szinten)?
- Budapesti és Fehérvári anyukák: hol érdemes megfizthető áron gyermekülést vásárolni? Ki hol vette?
- Lomtalanítás Újbudán (Bp. XI. kerület, Fehérvári út-Andor utca környéke) tudja valaki mikor lesz idén? Még nem kaptunk róla értesítést...
- Tapasztalatokat várok fehérvári szülészettel kapcsolatban, olyanoktól, akik nem fizettek