Februárig le lehet fogyni 88 kg-ról 60 kg-ra? (tudásbázis)
Zumbára járok hetente 2x-3x.Nagyon élvezem,azt hiszem ez igazán nekem való.Már most sokat formált rajtam,pedig még csak két hete jarok:-)
Szerintem is pont jó volt az üteme,én elégedett voltam vele. Már lelassult az üteme,de nem baj,minden leadott zsírnak és minden felszedett izomnak örülök. :)
Szerintem nem gyors ez a fogyás, 4 hónap alatt. Az is igaz, hogy akinek sok feleslege van, arról az elején olvadnak le a kilók, ismerek olyat aki hat kilót fogyott egy hét alatt. A férjem a 90 napos diétával 3 hónap alatt adott le 15 kilót, egyenletesen, és nem hízta vissza!
Az elején elég sok lement,gondolom mert elég sok volt a feleslegem,azóta már lassabban megy. Én 1100-1200 kalóriát szoktam enni egy nap,de megválogatom hogy mit eszek.
Ez hatalmas súlyvezsteség ilyen rövid idő alatt Gratulálok hozzá, de nagyon vigyázz mert a hirtelen fogyás általában hizással fog folytatódni, ugyanis a normális fogyás heti 0,5 kg, vagyis havi 2-3 kg. Ha így fogysz akkor menet közben a szervezeted nem fog éhezni és nem vált jo-jo efektusra. legalább napi 1200-1300 kalóriát kötelező megenni, mert ettől már nem éhezik a szervezet
Köszi.Megnézem.Én eddig nagyon bonyolultnak képzeltem ezt a kalóriaszámítást.Gratulálok!
Én június óta fogytam 22,5 kg-ot,még van hátra 15 kg,de végül is a nagyján már túl vagyok. Minden leadott kilónak örülök.
kalóriabazis.hu Itt megtalálod a kalóriaszámlálást szerintem szuper. Én mindent eszek, csak az előírt napi kalóriát tartom be, és minden nap mozgok 2 x 10-15 percet. májustól 9 kg fogytam
Mellesleg hozzá tartozik, csak fehérhúst fogyasztok.
Én viszonylag hamar ledobtam, mozgás nélkül 10 kg-t. A titok annyi, hogy semmi fehérliszt, és cukor.
Szerintem lehet enni mindent, csak a mértéket kell betartani. A súlyodat úgy lesz a legkönnyebb megtartani, ha elkezdesz rendszeresen mozogni. heti 3-4-szer egy óra, és ehetsz nyugodtan, nem fogsz visszahízni.
Á eszembe sem jut abbahagyni, főleg mert a paleot nem is lehet, vagy nem érdemes.
Elég nehéz volt "lejönni" pár megszokott ételről, ugyhogy eszembe sincs abbahagyni:)
Bár májusban megint megyek 1 egyhetes fogyis táborba Visegrádra a Vitalizáló vendégházba, ott meg nem jellemző a paleo.
Majd meglátom, hogy milyen ételt választok. Idén rizskúrán voltam,
Örülnék neki ha csak 10 kg lenne,de ha nem akkor tovább csinálom. Aztán meg a súlymegtartásra is kell majd figyelnem nagyon,nehogy vissza jöjjenek a kilók. Amiktől eddig megváltam azokra már nem térek vissza ( fehér kenyér,cukor,rendes tészta,fehér liszt) és fogok enni minden nap zöldséget és gyümölcsöt,mert mielőtt nem diétáztam zöldségből csak krumplit ettem,gyümölcsöt meg kb évente 5-ször.
Most néztem a naplódat, láttam a pocidat képen. :D
Szerintem még 10 kiló, és tökéletes lesz! A többi meg csak ráadás.
De igen! :) Küldheted az új hasamat,én meg küldöm az új lábaidat! :)
Persze, hogy megy, ha egyszer elhatároztad. Teszel érte, és van eredmény is. :)
Nekem a hasam jó, nem cserélünk? :D
Nekem meg a combom jó,viszont a hasamon eléggé ott van a zsír,nekem oda rakódik le. Volt olyan nekem is hogy elkezdtem és abbahagytam 1-2 hét múlva,de most már eldöntöttem fejben is hogy le fogok fogyni és most úgy látom megy is.
Csini leszel, ne aggódj! Nagyon kitartó vagy, ritkán látni ilyet, mindenki belekezd nagy csinnadrattával, aztán egy hétig tart a lelkesedés. Én nem diétázom, jelenleg 54 kg vagyok, 50 az álomsúlyom, de így is ki vagyok békülve magammal. Igazából jó vagyok így, csak a combom vastag, és ezért jó lenne még fogyni pár kilót, mert akkor onnan is lemenne, sajnos onnan megy le legnehezebben. Év elején majdnem elértem az 50-et, de az idegbaj miatt volt, így nem volt jó, rendbejöttem lelkileg és feljött pár kiló is.
Sajnos ez sokszor elő szokott fordulni,ilyenkor nem szabad feladni,mert attól még a test formálódik. Nekem volt olyan mikor centibe kevesebb voltam,de a kilók viszont nőttek. Ez akkor volt mikor először kezdtem el tornázni,csak sajnos abba hagytam,de most hogy újra kezdtem nem is állok mérlegre egy ideig.
Kitartás,majd elindul lefelé előbb-utóbb!
hát a súlyom most stagnál, de nem zavar, majd elkezd megint lemenni:)
Februárban hivatalos vagyok egy esküvőre,ráadásul tanú leszek,nem szeretnék olyan lenni mint egy bálna.
Most kezdtem újra a tornát a héten és nekem ilyenkor néha többet mutat a mérleg,ezért nem akarom mérni magam egy ideig,csak centivel.
Te is diétázol vagy neked nem kell?
Meddig nem mérsz, és miért? Néztem a mérlegelődet, hát nagyon ügyes vagy, és gyönyörűen haladsz! Biztosan meglesz februárra a cél. És miért pont addigra? :)
Akkor februárban remélem nevetni fogok már! :)
Hiányzik a mérleg :) Megkértem a férjemet hogy dugja jól el,hogy ne találjam meg. Lehet kivitte a kocsiba,de jobb ez így. Centiket néztem,mentek lejjebb. :)
Kicsit elfáradtam a mai tornától meg izomlázam is van,holnapra biztos jobb lesz. Azt észrevettem hogy napról napra jobban megy.
Te hogy haladsz a paleoval?
Én paleozok, de komolyan. Ugy gondolom, hogy ez életmóddá tud válni. Én a diétákkal mindig ráfaragtam, mert visszahíztam. A paleo viszont örökké folytatható, és ahogy a facebookon elnézem a klubbokat napról napra rengeteg új recept keletkezik:)
Abban nagy igazság van, hogy hetente csak 1x mérd magad:)
Jókat derültem a mérleggel folytatott harcaidon:)
A torna nagyon fontos!
Csak én nem művelem:(, de Te még fiatal vagy:)
Azért sétálok minden nap, meg flabélosozok
Köszönöm. Sajnos még mindig van miből fogynom,még 10-15 kg-ot jó lenne. Most 74 kg vagyok,de mivel újra elkezdtem tornázni most hanyagolni fogom a mérleget,mert ilyenkor néha többet mutat,attól pedig elmenne a kedvem. Te követsz valami diétát?
Hát még kb 10 kilótól
Olvastam a naplód, nagyon tetszik, fantasztikus a fogyásod:)
Szia! Szerintem a paleo mellé nem is nagyon kell számolgatni a kalóriákat,mert az már magában egy életmód. Te mennyi súlytól szeretnél megszabadulni?
belenéztem a kalória táblázata, de ott nem találtam paleos kajákat:(
További ajánlott fórumok: