Fájós foggal hova mehetek Budapesten fogorvoshoz? (tudásbázis)
Ja értem:)
És ott mik az ingyenes ellátások?a fehér tömés is?
szia!
Hát az a baj,hogy van kettő lyukas is,és mindkettő érzékeny harapásra,kocogtatásra.Az egyiken kicsit látszik h lyukas,a másik meg amalgán,és az alatt kezdett el lyukas lenni.Mindkettő érzékeny,de sztem majd a doki tudni fogja,hogy melyikkal kezdjen.
Holnap valószínűleg megyek.Te a Sote klinikájára jártál,vagy a másikra,a stomatológia intézetbe?én az utóbbiba megyek majd,holnap reggel8kor ott kezdek.nem kell oda akkor idopont sem,csak elég a TB kártya?kedvesek???
Igen bocsi:D hónapokig jártam oda és még is elfelejtem a nevét:D
Igen oda:D
Ambulanciára,majd onnan küldenek fel ahol kezelni fogják a fogadat.Ha kell doki szólj:D
Mi baja a fogadnak?
Szia!
Király utcai fogászat,ott csak tb kell.
További ajánlott fórumok:
- 2 hónapja rakta fel a fogtechnikus a koronát, most megfájdult alatta. Hova tudok menni? A fogorvoshoz nem mehetek vissza
- 3, 5 éves kislányomnak lyukas a két hátsó foga alul. Ha elviszem fogorvoshoz csinál valamit a foggal?
- Ha Budapesten lakom/tanulok, de nem vagyok bejelentve, akkor hova mehetek bőrgyógyászatra, vérvételre?
- Ha van TB kártyám, évényes, viszont nem vagyok Budapesten bejelentve, akkor hova mehetek fogászatra?
- Elmehetek fogorvoshoz, ha nincs TB-m?
- Tudtok ajánlani olyan fodrászt Budapesten, akihez nyugodt szívvel mehetek leszívatni a hajam?