Fájhat a peteérés? (tudásbázis)
jah, és nekem is oylan szinten fáj, h lépni is alig bírok soxor... leülni meg nagyon óvatosan. Pont ezért kerültem UH-ra, amikor kiderült, h csupán tüszőrepedésem van, nem vakbél gyulladásom. Átérzem, hidd el.
Nekem azt mondta az orvos, amit leírtam.
értem én :) átélem én is havonta (pld most is éppen tegnap óta)... ezért van idézőjelben a pitiáner szócska.
Csak azért minősítem mégis annak, mert én nem akarok állandóan gyógyszert szedni. Ha fáj a menses, ha fáj a tüszőrepedés, fáj ez, fáj az... szóval, érted!
hát, nekem annyit mondott, h magne B6, + ha nagyon fáj, akkor No-Spa...
Magne B6-ot szedek, de inkább viselem a fájdalmat, minthogy gyógyszerezzem magam iylen "pitiáner" dolog miatt... Ráadásul havonta?!
Nincs spirálom, fogamzásgátlót nem szedek, nem is fogok...
most éljek fájdalomcsillapítón napokig? azt sem szeretném... a gyerekem alig bírom felemelni :(
köszi lányok a hsz-eket :) lehet elmegyek a nőgyógyimhoz, hátha tud valami okosat mondani...
nekem is ennyire fáj néha, és voltam uh-on is emiatt, és nem láttak semmit, egyéni érzékenységgel magyarázta az orvosom:) - vicces, mert legtöbb szült barátnőm ugyanilyenről számol be szülés óta
amit tudsz tenni, néhány jógagyakorlatot elsajátítasz ami kifejezetten ingerli a petefészket, az alsótestet, akármennyire fáj, húzódik csinálok ilyen gyakorlatokat is jobb
Ennyire nem fájhatna.
Szerintem jelentkezz be UH-ra
erre én is gondoltam, csak megnyugtatás képpen... de havonta van 2-3 nap amikor fáj, de tegnap azt hittem lekaparom a falat...
tök érdekes, hogy szülés előtt nem éreztem sosem, most meg ennyire rossz :(
igen... 3-as hsz :)
van ez ellen valami, mert már brutális mennyire fáj :(
További ajánlott fórumok:
- Most fogom elkezdeni a Clostilbegyt. Mikor lesz rendes peteérésm tőle?
- Mi a véleményetek, távkapcsolat esetén mennyi az esélye a teherbesésnek, ha a pár csak havonta egyszer a peteérés idején tud együtt lenni?
- Ha 13.napon volt pozitív ovuteszt, és 15. naptól fent van a hő, ilyenkor szinte biztos, hogy van peteérés?
- Ha nincs peteérés, akkor is lehet normális menstruáció?
- Vannak a peteérésnek tünetei?
- Késői peteérés?