Fáj, ég a torkom, félóránként köhögőrohamom van. Gyors segítség kéne. Mit tegyek? (tudásbázis)
Köszönöm mindenkinek a segítséget, bár ezt a kérdést már jó egy éve tettem fel! :D
Akkor nem volt idő orvoshoz futkosni! :))
Talán orvoshoz kellene menned?????
:))))) (Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni!)
ACC
De a doki se rossz ötlet, nem itt kéne orvosi tanácsokat kérni.
De a köhögő rohamkor akár egy cukorka is segíthet, de elmúlni csak egy köptetőtől fog, amilyen az ACC is.
Gyógyszertárban kapható Strepstils szopogató tabletta! Van belőle mézes C vitaminos és érzéstelenítős is! Mi ezekből szoktunk használni. Az egész szájüreget és garatot fertőtleníti és mellette gyulladáscsökkentő hatás ais van. Az érzéstelenítős a legjobb ha nagyon fáj.Általában két nap alatt segíteti szokott a teljes javulásban. Azonnal hat ahogy kezd oldódni, így a fájdalom is elmúlik. 8 db a max fogyasztása naponta, étkezés után. 1-2 órát nem zsbad sem enni sem inni a hatás fokozása miatt. Ha lázas is vagy és 2 nap után még mindig van panasz, orvoshoz kell fordúlni! Próbáld ki, nem bánod meg!
Jó egészséget!!
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Fáj a torkom/légcsövem nagyon, és van a garatomon valami váladék. Mi lehet ez?Mit tegyek vele?
- Mit szóljak be annak a szomszédnak, akinek ma egész nap félóránként bekapcsolt a riasztója?
- Lenyeltem egy szálkát! Érzem a torkomban. Lehetséges ez? Ha igen, mit tegyek?
- Apámnak tüdődaganata volt. Rengeteg fájdalmas köhögőrohama van. Tud erre valaki bármilyen gyógymódot? Hol kapható gyermekláncfűszirup?