Fáj a vizelés szex után (beszélgetés)
Szia!
Én is évek óta szenvedek ezzel.
Neekm is a szexuális élet elkezdésével egyidőben jelentkezett.
Rövidre fogva vérvizelés,hidegrázás,vesemedence gyull,rengetegszer.
Vesegondozó,rengeteg gyógyszer,rengeteg vizelet tenyésztés,vesefestés(neg)stb.
Végül nem tudtak rá semmit mondani.
A vizeletemben terhesség alatt több mint 32000
baci volt.
Próbáltam az Urogint,egy ideig használt.
Már jó 1,5 éve szedem a tőzegáfonya kapszulát(napi 1)azóta nem volt ilyan gondom,de ha elfelejtem bevenni jajj nekem.
Észrevettem,hogy ha lusta vagyok éjszaka felkelni pisilni,reggelre már kezdődik a hólyaggyulladás.
Ha érzek valamit azonnal emelem a tőzegáfonya adagot napi 3-ra.
Ezt az egyik kontrollon mostanság. Télen asszem.
De ez a többihez képest leányálom volt.
Örültem az ismeretségnek hölgyeim.
Fincsi kis horror így estére...
Mindenkinek szép estét. És óvjátok az egészségeteket!!!
Ohhh jut eszembe.
Nálam találtak influenzát okozó baktériumot odalent...szerintetek?! Kínomban már csak röhögtem.
Igen, volt erősebb folyás terhesség alatt de negatív lett mindenre a kenet.Szóval inkább hormonális volt akkor.De annyi minden befolyásolja.Stresz miatt szokott lenni folyásom,meg ha náthás lázas torokgyuszim van!De még sose csíptek el semmi bacit a dokik.
Erről jut eszembe, torokgyuladástt is lehet ezektől a baciktól kapni(mintha olvatam volna)szóval a szánkra is vigyázni kell(ene)!steril szoba:-(?
Berosálok. Nem elég hogy kipréselsz egy dinnyét egy citromnagyságú lyukon...még ez is.
Ha nem menne el a pasik kedve tőled a plusz kilok miatt, nesze neked ez...
pedig igen,a terhesség az még jobban felerösiti a feertözésket, nekem nem egy bnömnek eltt gomba minden szar,a gyerek is 6-7 hóra született... nemtudom miért van ez de a terhességnél jobban van folyás gomba stb
kellemes...
További ajánlott fórumok:
- Több randi után az első ottalvós estén, meghitten egymás karjaiban aludni, de szex nélkül. Miért?
- Betegség utáni szexstop, mit tegyek?
- Mit mondasz a párodnak szex után?
- Orális szex után csók?
- Mennyi együtt töltött idő után normális, ha a pasi csak napi egyszer igényli a szexet?
- Lehet felfázás, ha vizelés után fájdalmat érzek?