Mennyi együtt töltött idő után normális, ha a pasi csak napi egyszer igényli a szexet? (beszélgetős fórum)
Maaargit:
"Nem a győzelem a fontos, hanem az őszinte részvétem.
Aki másnak vermet ás, ... nem magának ássa!
Éhes makkal disznókat álmodsz!
Aki mer, annál van a kanál.
Ahány ház, annyi baj legyen.
Okos enged, ha már szenved...
Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet.
Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon.
Hajléktalanok jelmondata: "Kukából nem lesz szalonna."
Felesleges, mint szőkének gondolkodási időt adni."
(c) Besenyő Pista
Végem vaaaan :)))))))))))
Evés közben jön meg a szomszéd.
Akasztott embernek lába se éri a földet.
- Szegény Margit, a Isten nyugosztalja....
- De Pityuuuu.... én még élek...!
- Igen..? Akkor má meg is van a újévi fogadalmam...
:)
Azért nem volt annyi válás, mert társadalmilag nem volt elfogadott. Egy nő a férfitól függött anyagilag, mert is volna szegény nagymama vagy dédimama elválni.
A nőket teljes mértékben leigázták, és igen, úgy volt, ahogy mondod, ha tetszett neki, ha nem, szét kellett tenni a lábát, ha apjok úgy akarta. Ennek azért hadd ne tapsikoljak....
Én - Veled ellentétben - nem tapasztalom, hogy a nők irigykednének egymással a szex miatt, nő vagyok, okés, kibeszéljük a dolgokat egy határon belül, de inkább a lelki részét, nem a fizikait.
Legtöbbször dilemma például nekünk, hogy ha napközben duzzogás van, és este apa szexet ajánl békülésképpen, akkor fogadjuk-e el. Mert nekünk ilyenkor nincs kedvünk. De ha nem fogadjuk el, akkor átmegy a durci másnapra, harmadnapra, és egyszer azt vesszük észre, hogy jóval később jár haza a férjünk, mint ahogy szokott....
Nem a szex technikai része miatt választunk rosszul (ha rosszul választunk), nálunk sokkal inkább dominál a lelki oldal, amit a férfiak hajlamosak egy idő után ignorálni.
Jó reggelt...:)
Én csak arra akartam célozni,hogy régen nem volt központi téma a szex. Egy átlagos családban nem volt ritka az 5-6 gyerek. Mégsem volt annyi válás. Akkor is voltak nehézségek pedig.
Most meg mi van? Egymást figyelik az emberek...húú az ismerősömnek multiorgazmusa basszus...akkor a férjem egy pöcs mert nem tud eljuttatni a csúcsra egymás után 6szor. Közbe meg nem is biztos,hogy a férfivel van a gond:S Lehet,hogy a nő rosszul választott férjet...jó reggelt kívánok
Nem értem,hogy mire mondod,hogy nem olyan lesz amire számítottam...
Ha neki nagyon jó lesz akkor nekem is. Pont ezt szeretném. Alázzon porig! Csináljon olyat amit eddig soha. Ami a legfontosabb,hogy élvezze.
Akkor tedd össze a két kezed,hogy ilyen feleséged van,mert itt nagyon sokan egészen másképp reagáltunk volna rá,és ezt most a lehető legfinomabban fogalmaztam meg.
Tényleg jól gondold át,mert ha belemegy és mégsem olyan lesz amire Te számítottál,lehet hogy úgy fogod érezni,kár volt megszületned!
Azon a reakción már túl van ,hogy nem szeretem és ezért találok ki ilyet. Ezt már megbeszéltük régebben.
Most inkább már tényleg belegondolt a dologba(ezt vártam volna tőletek is) és azt mondta,hogy ne gondoljam már ,hogy ő majd előttem képes volna magát elengedni és felszabadultan szeretkezni mással. Meg hozzátette,hogy jól gondoljam át ezt az egészet. Én meg mondtam,hogy már évek óta ezen gondolkodom.
???
Kb 5x küldtelek dilidokihoz,de Te tudod.
Nem vagyok meglepve!
És miért nem?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek, távkapcsolat esetén mennyi az esélye a teherbesésnek, ha a pár csak havonta egyszer a peteérés idején tud együtt lenni?
- 268 nap együtt töltött idő - Szülésem története
- Szerinted kb mennyibe kerül, ha egyszer elmész vécére? Wc papír, víz, villany, stb, szóval minden költséggel együtt
- Mi a tapasztalatod 7 együtt töltött év után?
- Szerintetek is nagyon kevés ez az együtt töltött idő?
- Hol lehet visszakeresni az egyszer már letöltött játékokat?