Fáj a gerincem a válltáska miatt (beszélgetés)
Én azt csak harci szekérnek hívom, mert a piacon mindig átgázolnak vele rajtam a drága mamókák...:)
Kedves Mia felejtsd el a válltáskát, teljesen feleslegesen nyomorítod magad vele. A hátiszák pont megfelelő 8-10 kg tankönyv, füzet, tornazsák, sminkkészlet, tampon és ásványvíz hurcolására.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de a téli csípőnadrág+top divatnak sem érdemes bedőlni, ha érdekel a kismedencéd és vesemedencéd jövője;)
Mindenféle oldaltáskát felváltva kell hordani, hol az egyik vállon, hol a másikon.
Ha valaki évekig csak az egyik felét terheli, az nemcsak fájdalmakat, de gerincferdülést is okozhat.
Erre oda kell(ene) figyelni!
FILA taska?:D
Vegyel meg egyet a masik oldalra.:D
Valóban a hátizsák lenne az optimálisabb.
De ha ragaszkodsz a válltáskához, legalább szanáld ki (hihetetlen mennyiségű felesleges dolgot hordoz az ember) és próbáld keresztbe rakni a pántját.
További ajánlott fórumok:
- Mi segíthet, ha becsípődött a gerincemnél egy idegszál és a jobb oldalamat alig tudom mozgatni?
- Szörnyü izomlázam van és majd szétszakad a gerincem napok óta mi lehet a baj?
- Ülőmunkát végzek és sokszor fáj a gerincem, a hátam, mit tudnátok tanácsolni?
- Tegnap a buszon rám fújta a légkondi a hideget. Mozdítani sem bírom a nyakamat, fáj végig a bal felem a gerincemnél, nyakamnál. Mit tegyek?
- Mitől viszkethet a gerincem környéke?
- A lányom holnap lesz 10 éves és szeretnék neki venni h2o -s válltáskát, hol lehet ilyet beszerezni?