Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fahéjas habcsók recept

Fahéjas habcsók recept

A Fahéjas habcsók hozzávalói:
Habcsók alap:
4 tojásfehérje
csipet só
150 gr porcukor

Fahéjas habcsók:
1 adag habcsókalapmassza
1 evőkanál ételkeményítő
1 cs.vaníliáscukor
1 teáskanál őrölt fahéj


A Fahéjas habcsók elkészítési módja:
Alap:A tojásfehérjét elkeverjük a sóval és habbá verjük.Hozzáadjuk az átszitált porcukrot és nagyon kemény habbá verjük. Az ételkeményítőt a vaníliáscukrot és a fahéjat a habcsókmasszába forgatjuk.A masszát csillagvégű nyomózsákba töltjük és sütőpapírral bélelt sütőlemezre halmokat nyomunk. belőle.Előmelegített sütőben 160 fokon kb 20 percig sütjük.Ízlés szerint a tetejét is megszórhatjuk fahéjjal.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fahéjas habcsók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook