Fahéjas habcsók recept

Habcsók alap:
4 tojásfehérje
csipet só
150 gr porcukor
Fahéjas habcsók:
1 adag habcsókalapmassza
1 evőkanál ételkeményítő
1 cs.vaníliáscukor
1 teáskanál őrölt fahéj
A Fahéjas habcsók elkészítési módja:
Alap:A tojásfehérjét elkeverjük a sóval és habbá verjük.Hozzáadjuk az átszitált porcukrot és nagyon kemény habbá verjük. Az ételkeményítőt a vaníliáscukrot és a fahéjat a habcsókmasszába forgatjuk.A masszát csillagvégű nyomózsákba töltjük és sütőpapírral bélelt sütőlemezre halmokat nyomunk. belőle.Előmelegített sütőben 160 fokon kb 20 percig sütjük.Ízlés szerint a tetejét is megszórhatjuk fahéjjal.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. márc. 10. 18:54
A fahéjas habcsók elkészítési módja és hozzávalói.