Fadzsr és egyéb muszlim imádságokat, imaszöveget szeretnék megismerni (beszélgetés)
Már írni sem tudok.
verselve*
Plusz elég gáz az is,hogy mondhatni vdrselve megkéri a kezem,másnap egy csokor virág kíséretében "keserű pofával😅" közli,hogy maradjunk szeretők egy életre.
Na azóta ő mindenhol van,csak nem a szívemben.
Ide nem írnám le.Noha tegnap még azt írta:"Elszomorít,ha azt képzeled ,hogy nem gondolok rád.A koplalás és a munkahelyi stressz is kimerít.De mindíg ott vagy a gondolataimban és a szívemben.Te vagy az én Kincsem.
Blablabla
Ma reggel:"Jó reggelt napfény az én árnyékos életemben!"
De,ha merészeled megosztani vele,hogy neked mi a bajod,pedig van,nem kicsi-😀-azt vagy el sem olvassa,vagy közli:"Remélem mielőbb megoldódnak a gondjaid!"
És közben már írásban is csak "jó reggelt és jó éjt,szinte.
Esküszöm jobb vagyok ennél,vagy már nem,de úgy megsz.vatnám!!
Eltűnéses Viber üzenetek?
Életem egyik legnagyobb bánatáról írtam neki.Ma arról sem tudott semmit.
A f.szkalap!Persze,hogy nem,mert mire esetleg,de csak talán elolvasta volna,addigra eltűnt.
Valaki így fogalmazott:"Ha Allahot becsapja,rajtad úgy fog átgázolni,ahogy azt elképzelni sem tudod"
És igaz..
Azóta egyszer.El is követtem mindent az utolsó találkozás óta és akkor,hogy ne legyek annyira vonzó😀
De teljesen kimondani a végét máig gyáva vagyok.
Pedig ma is azon itteni emberek szavát támasztotta alá,(Viber)akik azt mondták ,hogy az orromnál fogva vezet.
De miért kell veszekedni,szidni egymást?
Férfiben és nőben is találunk ilyet is olyat is.
Én soha nem általánosítokNe öldököljétek egymádt,elég gané ez a világ önmagában is.
Köszönöm mindenkonek,hogy időt szánt rám!Köszönöm a vígasztaló,kedves szavakat,az elmét megvilágosító gondolatokat úgyszintén.
Kívánom,hogy mindenkinek adasson meg az egészséges,számára-lehető legteljesebb élet..
Lelki békét.
De Úristen!Mi történik itt mióta nem olvastam..
Szia FI!
Hogy áll a kapcsolatotok? Remélem jól vagy!
Nagyon kedves :)
Te is örülj, ha hosszabb távon is találsz valakit.
Sok nő (nem rólad beszélek) fiatalon könnyen elhajtja a pasikat. A fiatalság elmúlik aztán jön az egyedüllét. Mennyi ilyet látni.
További ajánlott fórumok:
- "Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél".
- Tepes Ibi szeretné összegyüjteni barátait, de új arcokat is megismerni
- Nem akar megismerni a párom családja, mit tegyek?
- 2013-ban is szeretnél új arcokat megismerni?
- Hölgyek! Mit gondoltok, szívesen megismernétek őt?
- Tojáskrém hozzávalóinak az arányát szeretném megismerni!