Facebook csoportokba jelentkezés nélkül is beléptetnek? (tudásbázis)
Igen,ezt tudom,de itt nem erről van szó,ilyen nem történt.Kifejezetten csatlakozási kérelem történt.Vagyis ismi részéről nem,s mégis a csoport felé ez érkezett...
Most először hallottam ilyen gondról,de meglátásom szerint ez nem vet jó fényt a csoportra nézve sem.Én is vezetek csoportot,nem szeretném,ha így "jelentkezne" bárki is.Kellemetlen.És persze én sem akarok így "jelentkezni" csoportokba.
:(
Nekem még nem volt ilyen gondom.Picit aggaszt is...mert a fb aktivitás valahol jellemzi is az embert.Nem kéne...:/
Valaki még esetleg?
Ha lájkolod" a csoportot, van, hogy automatikusan bekerülsz hozzájuk.
De nagy dolog.... Ki is léphetsz tőlük ha nem tetszik a rendszer :D :D
Sziasztok!
Sokszor fordult már elő,hogy belefuthattunk a facebook erőszakosságába,például hogy autonom módon bejelöl nekünk ismerősöket és már csak azt látjuk,hogy XY visszaigazolta,hogy ismer.
De hallottatok-e valami hasonlót a facebook csoportok terén?Lehet ilyet,hogy esetleg autonom módon kéri a felvételünket a facebook – a tudtunk nélkül – egy akármilyen csoportba?
Ismerősöm járt így az utóbbi időben,hogy csoportok felvették úgy,hogy közben állítják,nem önmaguktól adták hozzá,hanem igenis ő jelentkezett.Pedig nem.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
További ajánlott fórumok:
- Facebook chat-nél aki mellett nincs zöld pötty, az is be van olyankor jelentkezve?
- Facebook marketplace hirdetéseket miért nem tudok csoportokban is megosztani?
- Hogy a fenébe kell a facebookról kijelentkezni?! Nem törölni akarom magam, csak ki akarok jelentkezni!
- Milyen társkereső csoportok, oldalak vannak facebookon belül? Ami nem Badoo.
- Lehet tudni valahonnan, hogy egy adott személy mikor jelentkezett be utoljára a Facebook-ra?
- Facebook chat - Hol tudom beállítani a chates csoportokat?