Facebook chat-nél aki mellett nincs zöld pötty, az is be van olyankor jelentkezve? (tudásbázis)
Igazad lehet, végülis nálam is inkább olyanokat rak a zöld pöttyesek fölé, vagy közé, akikkel már chat-eltem egyszer, vagy többször.
Így könnyebben írhatnék mégegy üzenetet, ha akarnék, és nem kell előkeresnem először, mint ismerőst.
Köszi a válaszokat! Ez lesz a logikus magyarázat. :)
Nem azt mondtam, hogy annyian vannak a gépnél. :) De akikkel a leggyakrabban csevegsz és/vagy váltasz privát üzenetet, azok között is van egy rangsor a kommunikáció intenzitását figyelembe véve. 400 ismerős el sem férne a monitorodon. ;)
Engem is érdekelt, hogy mi alapján szerepelnek az emberkék a jobb alsó sarokban, ezért figyelni kezdtem a logikáját, és amit leszűrtem, nálam működni látszik. :)
Csak egy tipp. :) Az éppen chaten lévőkön kívül azokat rakja még ki, akikkel a leggyakrabban szoktál csevegni vagy privát üzenetet váltani.
Legalábbis én ezt figyeltem meg, aztán lehet, hogy téves következtetést vontam le. :)
Így igaz.A lista az összes ismerőst mutatja.
Azt persze nem tudhatod,hogy ott vannak-e,és csak kikapcsoltát a csetet,olyankor,amikor nincs mellettük a zöld pötty.
Sziasztok!
Ha felnyitom a chat fület több ismerőst rak ki a gép, mint aki be is kapcsolta a chat-et. Aki mellett nincs zöld pötty az is be van ilyenkor jelentkezve, csak kikapcsolta a chat-et, vagy ha nem akkor miért teszi oda a gép? Tudja valaki?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Ugye aki munkanélküli és kapja a segélyt, 3 havonta jelentkezni kell a munkaügyiben, de olyankor mit kell vinni magunkkal?
- Facebook csoportokba jelentkezés nélkül is beléptetnek?
- Hogy a fenébe kell a facebookról kijelentkezni?! Nem törölni akarom magam, csak ki akarok jelentkezni!
- Lehet tudni valahonnan, hogy egy adott személy mikor jelentkezett be utoljára a Facebook-ra?
- Hogy lehet átrendezni Facebookon, hogy jobb oldalon, a chat-nél kik legyenek a kedvencek?