Ezt (t)edd, ha megfáztál, vagy levert az influenza (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ezt (t)edd, ha megfáztál, vagy levert az influenza
8. Cucicsillag (válaszként erre: 7. - Katusa)
2018. márc. 1. 22:28
Ezt hol szerzed be?
7. Katusa
2018. febr. 26. 12:45
Béta-glükán. Egy kevéssé ismert természetes anyag, ami gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatású. Gyors gyógyulás és nincs káros mellékhatás, mint a gyógyszertárakban kapható láz- és fájdalomcsillapítók esetében. Én ezt ajánlom.
6. 9caa73e803
2018. febr. 16. 19:22
Én két módszert javaslok:
1) Echineacea cseppek. Sokszor, sokat. (Óránként 10 csepp)
2) Este egy jó forró fürdő, ameddig bírja az ember, (de minimum 1 óra!) aztán be az ágyba, sok takaróval betakarózni és alvás.
5. 31bc25d879
2018. febr. 16. 16:23
Még annyit, az én nagymamám ilyenkor egy pici pálinka bele fekete bors. Na...ezt kellett meginnunk:)
Egyébként ő minden reggel megivott egy kupica jó, saját maga főzött, saját gyümölcsből házi pálinkát. Sőt mikor egy náluk töltött nyaralás alkalmával megharapott a kutya azt is pálinkával kezelte:)
4. 31bc25d879
2018. febr. 16. 16:20
Én mindenben szeretem az erőset, fűszereset.
3. Cucicsillag (válaszként erre: 2. - Boldogzokni)
2018. febr. 16. 15:48
Na, ezt meg nem probaltam :)
2. boldogzokni
2018. febr. 16. 10:59
Én nagyon csípőst akkor is szoktam enni, ha hányós-hasmenős vírus van a gyerekek közt, általában beválik és megúszom... kopkopkop :)
1. hpetra22
2018. febr. 16. 09:08
Az már biztos, hogy nem mindegy, mit eszünk. Ettől függ az egészségünk, életminőségünk és szerintem a várható élettartamunk is. Kihathat arra is, hogy a téli időszakban milyen betegségek vernek le a lábunkról akár több napra, hétre is. A mostani, influenzával sújtott időszakban, különösen oda kell figyelni a bevitt táplálékra. Ha pedig már elkaptuk, vannak ételek, amik gyorsabban segíthetnek talpra állni.
Ugrás a teljes írásra: Ezt (t)edd, ha megfáztál, vagy levert az influenza
Ugrás a teljes írásra: Ezt (t)edd, ha megfáztál, vagy levert az influenza
További ajánlott fórumok:
- Influenza elleni védőoltás:ti beadatjátok gyermekeiteknek? 1,5 éves a kislányom és nem tudom beadassam-e vagy sem?
- Terhesen kértétek az influenza elleni védőoltást vagy nem? Mik az érvek, ellenérvek?
- Az influenza elleni oltásnak lehetnek mellékhatásai? Lehet attól vagyok rosszul?
- Hogyan lehet megkülönböztetni, ha náthás, influenzás vagyok, vagy méregtelenít a szervezetem?
- 8.napja gyötör az influenza, tegnap megfájdult a fogam is. Lehet összefüggés, vagy csak véletlen egybeesés?:D
- Kismamáknak a szezonális influenza elleni védőoltás is ingyenes vagy csak kizárólag a H1N1-es?