Ezt csak én érzem cikinek? Rajtakaptam a párom..:) (beszélgetés)
Azt hiszem, neked is be kéne iratkozni újból az iskolába. A Jóska egy átlagos becenév.
A "Jóskácska" infantilis lenne, de ő nem ezt használta, egyébként is kitiltották már...sajnos...
Ha ez szerinted ciki, még nem vagy érett egy kapcsolatra...
Ha a párod kapott volna rajta, (mert Te is csinálod, igaz????) biztos nem ilyeneken töri a fejét, hanem villámgyorsan felváltja az ujjaidat a nyelvével!
Na ez a helyes hozzáállás.
Szerintem...
Én is pont erre gondoltam. :)
Ez az egyetlen helyes megoldás,Vesznihagyni a drága nedűt....?:-)
Nem kell ezt úgy mellre szívni! Minden pasi csinálja! Aki tagadja, az meg hazudik. :)
Sőt! A csajok is! :D
Jobb lenne inkább, ha jól félre@na? :P
Ja, letérdelt volna elé, és két kezét összetéve bocsánatot kért volna, hogy még a fürdőszobában sem hagyta magára, mivel állandóan kutakodik utána, és a pasinak egy perc nyugalma sincs tőle még a fürdőben sem.
Szerintem sem gáz.Én is csináltam akkor is mikor együtt éltem valakivel,mert napi 5-6 alkalommal nem biztos,hogy akarnál sexelni.Én simán tudnék 5ször tuti,ezért is vagyok rákényszerülve a dologra akkor is ha van valakim.
Ez a baj! Hogy elmenekültél.
Le kellett volna dobnod a ruhádat neked is, és letérdelni elé! :)
Amúgy vicc... a nő fent akad azon,hogy rajta kapta a pasit,hogy kielégíti magát...
Ha a pasi kapta volna rajta, tuti,hogy kapva kap az alkalmon és rápattan az asszonyra, vagy besegít...
Írogatás helyett a helyedben én inkább segítő kezet nyújtanék ;)
Már miért volna ciki?
Sokan csinálnak ilyen...
Mellényúltál, Joska volt az elsõ kicsinyítõképzõs, ha jól emlékszem. Te konzervatív lábbal kelhettél ma...ha vki szeret nevetni, máris pillangó? Ezennel mostantól köztudom (ezt is). :)
A harmadik nõ,vagy férfi?
Konzekvencia:a fórumozó nõk Marcsát is vendégül látják a háztartásban:))))))))
De csak mert irogatni kezdett a szgépen;)))
ez nagyon jo:DDDDDDDDDDDD
:-)))))))))))))) Sose lehet tudni hova jut ez a világ, jajj de jót nevettem, nagyon édes vagy!:-)
azért azt el tudnám képzelni, amikor bemegyek a boltba, és kérek egy 3.5 kilós babát, majd a boltos azt mmondja, 4 kiló, maradhat? én meg azt mondom, nem, vágjon le belőle:D
persze:DDDDD A technika fejlödése!!!:DDDD
nembaj ha vesztek, csak ne legyen túl hisztis:D
Mondhatom jó nagy kavalkád lenne akkor:-))
Remélem azért nem így lesz, de érzem az igazadat a mai technikai fejlődéseket látván.
Szoktam is Párommal viccelődni ezen, mert ugye idén már mi is babáznánk, hogy ha nem lesz sehogy sem, másnem lehet odáig jutunk, hogy kiválasztjuk interneten a nekünk megfelelő babát és megrendeljük:-)) Vagy leugrunk a közértbe venni egyet!:-) Tudom morbid humor, de remélem érted a lényegét!:-)
szép is lenne ha szemmel lehetne csinálni:DD,bár nrm tudni mit hoz a jövö,lehet csak ugy lesz együttlét,szemmel,és az utcán ránézel vkire az tüzbe jön:DDDDDDDD
áhh hát én rugalmas vagyok:D: P
Lányok a párotokkal legyetek sokkal rugalmasabbak, legalább anynira mint a szeretőtökkel :D:D:D:D:D biztosan jobb lenne akapcsolat és még értékelné is a hím:)
mi?? te szemmel csinálod? azt hittem marokkal:DD
de ha belibben a hárem fördőjébe valaki ^^ és segíteni akar az élvezkedésemben :D hát nem gátolnám meg^^ :D:D:D:D szép napot^^
ha van vkim vele fantáziálok, ha nincs tengernyi szépségekre:D de ne menjünk bele hogy megcsalás -e az elmében kalandozás és szemmel szeretkezés:D ^^
nem szégyen az és sztem teljesen normális!!!és egy férfi számára beindito is!!!:DDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem, hogy a páromnak az anyja sokkal fontosabb, mint én
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?
- Úgy érzem kihasznál a párom
- Annyira unalmas a párom, hogy úgy érzem már nem is élek mellette. Normális ez?
- 24 éves vagyok, apukám pedig már 65, tiszta cikinek érzem. 😭
- Mai napig cikinek érzem, hogy úgy kaptam el a Covidot, hogy...