Annyira unalmas a párom, hogy úgy érzem már nem is élek mellette. Normális ez? (beszélgetés)
Ezt jól megfogalmaztad! Pontosan ettől félek én is.
Sajnos ti nem együtt, hanem egymás mellett éltek.
Unalmas Jóskád nem fog megváltozni attól, hogy gyereke lesz, te viszont magányosan nevelheted a kicsit továbbra is szex és társ nélkül.
Keress mást !
Valószínűleg igazatok van. Nem tudom egy gyerek tud e ezen javítani, vagy jobb hagyni inkább
Jobb tanácsot adni sem tudnék, de én is belehalnék emellett a pasi mellett az unalomba...
Nem beteg, csak ilyen vérmérsékletű volt mindig is, inkább szemérmesebb
Sztem jól írtad, 1 lagymatag kapcsolathoz hosszú, 1 örömtelihez meg rövid... :D
Bocsánat javitok: az élet rövid.
Ha nem jól érzed magad ebben a kapcsolatban,ki kell lépned belőle,mert az élet hosszú.
40-43 évesek vagyunk, és 4 éve vagyunk együtt. Inkább azt érzem hogy ő hiteget ..
Kéretlen? Ejnye.Ezek a hozzászólások általában élettapasztalaton alapszanak.
Ha neked nem a jó a jelenlegi párod akkor tegyél róla és indulj el más irányba,ne hitegesd.
Mióta éltek együtt és milyen korosztály vagytok?
Igen, már erre is gondoltam, hogy ha ilyen nehéz választani, és ezen gondolkodni kell, akkor lehet hogy egyiksem az igazi :( Közben kapom a sok kéretlen tanácsot, hogy örüljek hogy ilyen szótlan és nincs vele baj. De így nem olyan sok öröm van ebben.
Két szélsőséget említesz és megkísérelsz választani a kettő között, mintha kötelező lenne.
Azt ugye tudod, hogy létezik még férfi a világon ezen a kettőn kívül is?
Értem, hogy kis településen élsz, de ez nem ok arra, hogy élve eltemesd magad a szobanövények eseménytelen világában.
Lehet, hogy csak szimplán eltér a habitusotok, aktivitásotok.
Ha nem féltékenykedik, és ő is leköti magát egyedül, tehát nem várja el, hogy otthon csücsülj vele, sztem tök jó.
Sztem a lényeg, hogy hosszabb távon ugyanazt akarjátok. A hogyanon lehet csiszolni.
Lehet a legelején gyakrabban, de akkor sem nagyon érdekelte, el lenne szex nélkül egy évig is ha rajta múlna.
Ez már az elején is így volt?
Igen, ő jobb partner lenne ahoz hogy gyerekünk legyen. De abban sem túl aktív. 2 hetente van együttlét, de néha havi egyszer. Így nem könnyű
40 évesen sok időd nincs ha gyereket akarsz.
Akkor könnyebben lelécelhetsz ha úgy döntöttél.
Okkal szakítottal a masikkal is, tokeletes kapcsolat nincs.
Ha szeretnel gyereket; akkor erdemes lehet ezt atgondolnod; hogy ehhez ki a jo partner neked; errol beszeltetek mar?
Milyen ember az ilyen? Észre sem veszi, hogy nem tesz téged boldoggá?
Nem döntöttem, csak próbálom elfogadni a helyzetet, és felmerült benne ha így érzek az lehet nem jó.
Igen, így van. Nem találtam rá jobb kifejezést. :)
Mentek egymás mellett, mint két szomorú Jóska? 🤣 Az előző izgibbnek tűnik, de ha egy féltékeny állat, inkább maradj az újjal, és próbáld meg rávenni erre-arra.
Ahogy olvasom,már döntöttél. Menj, előbb utóbb szerintem úgyse bírod ki és elmész. Ne húzd a másik idejét ha úgyis menni akarsz.
Köszönöm a kedves észrevételt!
További ajánlott fórumok: