A párom társkeresőzik mellettem (beszélgetés)
Rosszul aludtál? Jézusom!
Nézd már meg. Veled ért egyet, de csak az első mondat szól neked, a többit elfelejtette külön az Fi.nek küldeni.
Jártam már én is így! Nem is értem mit pörögsz rá ennyire. Baki csak!
Nézd!
Neked--
"Pontosan ezt akartam én is írni."
FI.-nek
" Már az sincs rendben, nagyon nem, hogy regisztrál, de hogy még fűzi is a csajokat, és teszi ezt hónapokig, az már semmi kétséget nem hagy a szándékai felől. Ilyet CSAK kíváncsiságból nem csinál. Elmondtad különben neki, hogy veled is beszélgetett?"
Ezek szerint csak nekem van olyan egyszerű agyam, hogy kérdésnek feltételezek egy olyan mondatot, aminek a végén kérdőjel van. Kérlek, magyarázd meg nekem ezt a kérdő mondatot:
"Elmondtad különben neki, hogy veled is beszélgetett?"
Ezt a kérdést konkrétan nekem tetted fel. Csak annyit árulj el, mikor írtam én neked azt hogy beszéltem a férjével. Úgy is jó ha megmutatod.😀
Nem, én is hibásan írtam. Nem neked szánta a kérdést!
Nyugalom, nincs semmi gond!
Mi együtt dolgozunk. Egész nap együtt vagyunk. Sokszor fürdünk együtt, beszélgetünk.Nyálas, szappanoperás, de nagyon harmonikus a kapcsolatunk.Soha nem volt hangos szóváltás a 12 év alatt.
Mivel rendkívül hanyag és van egy klónja is (11 kisfiúnk), aki szintén ugyanúgy szanaszét hajigálja a levetett ruháit, mint az apukája, néha kiakadok, hogy akkor fiúk lehet összeszedni a koszos ruhátokat mindenhonnan,mosatlan edényeket kivinni, rendet akarok. Tőlem ez a maximum, hogy csípőre teszem a kezem, hogy most, van 5 percetek, és akkor kész a műsor és a fiúk csinálják. Nem kell kiabálnom és nem is tenném. Gyerekkoromban elég volt az erőszak és a kiabálás, szép szóval mindent elérek a fiúknál! :)
A tenyeremből esznek,ők a tenyerükön hordanak.
Mindenkinek ilyen kapcsolatot kívánnék, ha lenne egyetlen egy kívánságom. :)
Ismerős ☺️😉
Egy kezem elég lenne megszámolni hány napot aludtunk egymás nélkül az elmúlt 3 évben.♥️ És nem igazán van olyan program, amit ne együtt csinálnánk. (Kivéve munka, de sokat vagyunk home office is egész nap együtt)
Viszont úgy tudunk egymással üvölteni,hogy szó szerint zeng a ház! 😂😂😂😂
Köszönöm. Igen.
Külső szemmel a mi kapcsolatunk beteges. Mi nem vagyunk sokáig meg egymás nélkül. :)Szimbiózisban élünk.
Ami persze nem jelenti azt, hogy olykor nincs kisebb nézeteltérés. :P
"Én szeretem a férjem, ha menthetőnek érezném a kapcsolatunk, akkor is megmenteném, ha a fene fenét enne!
Amennyiben nem, mert szerelmes lesz a férjem, engedném, hisz neki is egy élete van!" - te tényleg szereted a férjed, ezt komolyan mondom. Jó neki, irigylem. 😊
Szerintem arról, hogy FI párja addig ül a langymelegben otthon, amíg nem talál mást. Kaja, szex, otthon stb. kinek mire van szüksége megvan.
Én nem mondtam, hogy mindenről a pasi tehet. Ezért kérdeztem FI-t, hogy mióta vannak együtt, veszekszenek-e folyton stb. Lehet sárkány volt már évek óta, lehet nem elég a szex, én nem tudhatom.
És azt sem mondtam, hogy dobja ki. Én azt mondtam, hogy én végig vinném a kamuprofilos játékot, és látni akarnám tisztán, hogymeddig megy el és utána döntenék.
Másrészről én kidobnám, akkor is, ha közösen toltuk el, akkor is, ha vissza szeretném kapni.
És igen, voltam hasonló helyzetben, én 4 év után dobtam ki, pedig életem legnagyobb szerelme volt. Csak hát közben nettó hülyének nézett.
Ezzel a gondolatmenettel értek egyet én is.
6 éves kapcsolatot nem dobunk csak úgy a kukába.
Én szimplán szembesíteném ezzel, tisztába tenném,hogy mit akar tőlem és annak fényében döntenék.
Kiderülhet,hogy valami nagyon nem oké neki, amin még lehet javítani. Lehet csak nem érzi a férfiasságát a kapcsolatban. Vagy valami pluszt akar a szexben..
Minden lehet, de ahhoz szembesíteni kell. Ha egyből menekülőre fogja, akkor felesleges tovább teperni.
Hát miről szól?
Kérlek írd le mire gondolsz!
Mikor egy kapcsolat elromlik, akkor arról csak az a fél tehet, aki kikacsingat?
Ha az én férjem máshol keresné a boldogságot, szeretném tudni mit mulasztottam el.
Te nagyon hevesen reagálsz, voltál már ilyen helyzetben?
6 év után, dobtad már ki a "kukába" azt, akit szeretsz?
Én szeretem a férjem, ha menthetőnek érezném a kapcsolatunk, akkor is megmenteném, ha a fene fenét enne!
Amennyiben nem, mert szerelmes lesz a férjem, engedném, hisz neki is egy élete van!
Vagy most megijed és megtudják beszélni, hogy hogyan mehetne jobban, a kapcsolatuk.
Félre pillantott, legyezgette a hiúságát, imponált neki a lehetőség, ez kicsit kanosabbá tette, otthon! Mindenkinek jól esik, ha újra férfi, vagy nő lehet a másik szemében, hajlamosak vagyunk kicsit elfelejteni , udvarolni, cirógatni, becézgetni, vagy csak szimplán elmondani a másiknak, hogy mennyire fontos, hogy van nekünk.
És fel vagy készülve arra, hogy tényleg befejedz?
Mivel eddig tűrtél, nem biztos, hogy komolyan vesz.
Mi van, ha tényleg törli magát, hogy te megnyugodj és amíg nem lesz jobb, addig is legyen mellette valaki, akit használhat és 1-2 hónap múlva újrakezdi csak ügyesebben csinálja?
Csak eltolod a bizonytalant. Én végigvinném kamuprofillal a randiig, vagy szex ajánlatig, attól függően mire harap. Ennél biztosabb nincs. Én ezt kicsit másabb módon, de megcsináltam...
És ha azt mondanám neki, hogy vagy kitörli magát onnan, vagy én befejeztem?, mert nekem ez nem fér bele, hogy tàrskeresőzik mellettem.
Ha azt mondja nem törli magát, akkor nyilván semmi értelme az egésznek, így legalább látnám, folytatnà-e még velem vagy nem 🤔
Igen, abban te vagy a hibás, hogy ezt eltűrted neki.
Ezzel csak magad alatt vágtad a fát. Így sem tartásod, sem becsületed, sem gerinced nincs ő előtte. Az ilyen nőt sajnos hamar lecserélik, mert nem lesz értékes, akivel bármit meg lehet tenni, aki kapaszkodi, aki mindent eltűr az nem értékes.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Nem áll ki a párom mellettem
- Van párom de mai nap társkeresőre regisztráltam, mert...
- Hogyan vegyem rá konfliktuskerülő páromat, hogy kiálljon mellettem? Tanácsot kérek...