Van párom de mai nap társkeresőre regisztráltam, mert... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem testben lélekben már független.
Szépen építse ki magának a jövőt a meglevő gazdasági közösségben, hogy ki tudja emelni a saját dolgait.
Mikor a terep elő van készítve, jöhet a bőrönd és cetli a hűtőn.
Tudok olyat aki majd tíz évig készült.
Jó nagy alpári, hát nem is tudom, hogy minek álltál szóba vele?
Viszont inkább járj nyitott szemmel, hátha életben jobban szerencséd lenne mint ezekkel a társkereső oldalakkal! Sok sikert kívánok!
Független akarok lenni, nem másik pasihoz költözni. Nyilvan lezárom a kapcsolatom és utána találkozok,ismerkedek, társkeresőn csak beszélgetek, írogatok.
Skizofrénia nem a köpködés jele, de nem is arra írtam... Ufóval beszélget, mindig buz*król beszél, ma is az utcán melléköpött egy idegen pasihoz és nőhöz ők csak lestek mi van...Akármerre megyek vele emberek közé,beszól mindenkinek mert ő azt hiszi róla beszelnek, hangokat hall....de itthon is hangokat hal, mondta ufóval beszélget...ezt így mondta...és engem néz hüly*nek, mert nem hallom őt.
Te egy elveszett ember vagy.
Amíg valakire rászorulsz ezt ki is használják. Nem tudnál egyedül megélni?
Azt gondoltad jó megoldásnak,,hogy megismerkedsz valakivel és uzsgyi hozzáköltözöl?
Gondold át ezt a döntést,,család, barátok,,vagy egy "olcsó" albi akárcsak egy szoba ,nem opció?
Egyszerűen azt sem értem, hogy lehet ilyen emberrel együtt maradni?
Ha ilyen mellett kitartottál, ne remélj semmi jót!
További ajánlott fórumok:
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- A párom társkeresőzik mellettem
- Kapott már valaki mobilt vagy más ajándékot azért, mert regisztrált az Xpangon?
- A párom regisztrálva van az ügyfélkapun.Ott eltudom küldeni az én adóbevallásom?