Ezt a krémet mire tudnám használni? (tudásbázis)
Van egy majdnem teli tubus krémem, ami már az eredeti funkcióját nem fogja betölteni (aranyeres panaszok).
Mivel gyógynövényes, gondoltam jó lehet másra is. De mire?
Ezek az összetevői:
Desztillált víz, kocsányos tölgy-kivonat (Quercus Robur), Közönséges orbáncfű-kivonat (Hypericum Perforatum), Orvosi szemvidító-kivonat (Euphrasia Rostkoviana), Orvosi körömvirág-kivonat (Calendula Officinalis), Közönséges cickafark-kivonat (Achillea Millefolium), Illatos ibolya-kivonat (Viola Odorata), Lándzsás útifű-kivonat (Plantago Lanceolata), Erdei mályva-kivonat (Malva Mauritiana), Fekete bodza-kivonat (Sambucus Nigra), Mezei zsurló-kivonat (Equisetum Arvense), Bortermő szőlő olaj (Vitis Vinifera), Sheavaj (Butyrospermum Parkii), Caprilil glikol/Fenoxietanol/ Hexilén-glikol, Propilén-glikol, Carbomer, Poliszorbát 20, Indiai tömjénfa-kivonat (Boswellia Serrata), Nátrium-hidroxid, Aloe Vera levél-kivonat, Parfüm.
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Májfoltok halványítására milyen krémet lehet használni?
- Melyik ránctalanító krémet érdemes használni?
- Milyen krémet lehet használni télen, nagyon száraz bőrre?
- 55 éves vagyok, elkezdtem arckrémet használni.
- Régi matricafestéket mire tudnám használni üvegen kívül? Kreatívak előnyben :)