Ezen az oldalon vannak lapos földes tagok? (beszélgetés)
Ja, és várom a kérdésemre a válaszod, mert engem nem a fúrási rekord érdekelt :D
E válaszod alapján szrt sem tudsz :(
Ja, és ha olyan lelkesen emlegetted a Bibliát, akkor miért ez van benne?
" Az Úré a föld s annak teljessége; a föld kereksége s annak lakosai."
Itt kerekségről beszél, és nem laposságról.
Van :)
Ha lapos a Föld, akkor hogy kell elképzelni a világűrt?
A Nap körül hogyan forgunk úgy, hogy az teljesen el tud tűnni? Ha van olyan, hogy felettünk van a Nap, akkor kell lennie olyannak is, hogy alattunk. Viszont akkor a teljes Földön sötétség lenne, kivéve, ha 2 teljesen egyforma Nap van és amikor az egyik eltűnik az egyik irányban, akkor a másik abban a pillanatban felbukkan..
Hogy lehet, hogy amikor a napfogyatkozást néztem, akkor nem 1 fekete vonalat láttam elsuhanni a kerek Nap előtt, hanem az teljesen eltűnt?
Igen, elég otromba a fiúka... de muszáj kierőszakolnia az igazát, még ha bele is döglik.
---- ecce homo ----
"Látod, az évtizedet csak be tudtam lőni. Fura, nem!?"
Én is furcsálltam, hogy sikerült 2-vel szoroznod miután támpontot adott, mert az már nem esett le, hogy azért említette a korát, mert kikezdtél vele.
Egyes helyeken az már szexuális zaklatás volt, de a határát biztosan súroltad.
Kocka!?
Henger, nem?
Mert elvileg korong, de ha túl mély, akkor henger, ha létezik ilyen fogalom a laposföldön, mert lehet, hogy megint én nem tudok semmi;)
Ha sokat kutattál ebben a témában, akkor biztosan vannak adataid arról, hogy vajon hány km-t kell lefelé ásnom ahhoz, hogy leessek az alján.
Esetleg úgy képzeled, hogy a "palacsinta" másik felén is élnek? - Ez esetben viszont egyszerűbb lenne lefelé ásva más civilizációkat keresni.
Ha annyira mély, akkor pedig lehet, hogy kocka? :)
Hogy robbanhat ki atomháború atomfegyver nélkül.
Most ne abból induljunk ki, hogy atomfegyverek nincsenek a kormányzatok tagjainak a birtokában! Hanem inkább abból induljunk ki, hogy létezhet-e atomfegyver egyáltalán!
Hiroshimával kapcsolatban azt tanították, hogy az első tesztrobbantás után az volt az első éles bevetés. De ha megnézem a képeket, akkor azt látom, hogy napalmot dobtak le. És akkor erre volt ez a nagy cécó? Ne hari, de sehogy nem jön ki a matek!
Tudod, nem az a vicces, hogy a világ leghosszabb hídja 164 km és egyenes.
Nem, nem ez.
A vicces az, hogy a híd vízen van. :D
Hogy ez miért vicces, ahogy nézem, míg élsz, neked nem fog leesni. :D
Most te tényleg nem érted???
Ha te az ellenségem vagy, akkor egy teadélutánon felhívlak, hogy: mizu!?
Eszem megáll.
Miért van az, hogy mindkét "nagyhatalom" kormányzatának tagjai az "atomfegyverekkel" rémisztgette a lakosságot? Nem lett volna logikus eleve elhallgatni a dolgot, vagy csak szimplán lebombázni az állam területén élő lakosságot.
Nem kell Sherlocknak lenni. ;)
Fogalmam sincs az arányokról? :D
:D Ugye viccelsz????? :D
164,8 km a világ a leghosszabb hídja. A Balaton 77 km-én elvileg van 465 m lehajlás. És egyenes a híd??????
Átgondoltad ezt, vagy csak úgy csuklóból válaszoltál valamit, amiről úgy gondoltad, hogy odaszúrsz vele?
Ott voltál?
Honnan veszed ezt a sok baromságot?
Mi ez a hidegháborús baromság? :D
Közvetlen telefonösszeköttetés volt a fehér ház és a Kreml között.
Te miről beszélsz??? :D
Nem, nem is merős, ahogy az anyádra sem emlékeztethetlek, mert én nem hagynám a fiamnak, hogy hülyét csináljon magából.
Gyanítom, hogy te fogsz kikötni egy olyan helyen, ahol az agyasokat vizsgálják;)
További ajánlott fórumok:
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Milyen oldalon jártál, mielőtt idejöttél a Hoxára?
- Hoxa egy ismert közösségi oldalon. Lennétek tagok?
- Vannak ezen az oldalon férfi tagok is?