Ezen a módon lemehet a maradék 5-7 kg? (beszélgetés)
Szia!
Az utolsó kilók a legnehezebbek. Sajnos... :(. Én mikor egyszer lefogytam az álomsúlyomra, akkor ezeket tettem:
- mozgás mellé (ez Rubint Réka volt) még több kardió, kardió és kardió
- ezeket ne edd: kenyér, tészta, krumpli, rizs
- mindent mértékkel
Ha ezt a hármat betartod, lemegy a maradék is. Annyi, hogy én soha nem diétáztam, hanem mindig ettem mindent, de a pl ha töltöttkápi vagy valami nem odaillő kaja volt, akkor nem tányérra szedtem, hanem a picike salátástálkába. Mozogtam én előtte, heti 4-5x, de a véghajrában akár heti 6-ot is. Szóval az a lényeg, hogy jó az, amit csinálsz, de az utolsó makacs kilóknál neked is makacsnak kell lenned önmagadhoz és nem engedhetsz a nyolcból, bizony meg kell szorítani a nadrágszíjat. Remélem segítettem!
Régi fórum, de ma is aktuális:
Igen, a Norbi kódok alkalmazásával lemehet a maradék 5-7 kg, főleg ha valami tornát is mellé teszel!
Erről az idősávról írnál bővebben?:)
Eddig nem diétáztam, hanem csak kangooztam fél éve. Alakultam, meg feszesebb lett a testem, meg formálódtam, de kg-ban semmi sem mozdult...:(
Én pont ennyit akarok még leadni.
=3 vagyok és 67 a cél kb. Én csak az idősávokat tartom,és működni szokott ha betartom. MI az hogy kettőig ehetsz mindent? Norbi szerint nem délig lehet mindent?
ó, te szegény... én tuti nem bírnám.
Az eddigi módszered bekakukkolt vagy miért akarsz ehhez a drasztikus "diétához" folyamodni?
Vannak update 1-es kaják is,amit este is ehetsz pl. és nem kelll kínozni a szervezetedet feleslegesen:)
További ajánlott fórumok:
- SCRABBLE kapsz 7 betüt és az előző szó egyik tetszőleges betűjével "kapcsolódva" írj belőle 1szót a maradék betüket pótold ki vegyesen 7re.
- Te a családoddal mennyi pénzből éltek?Ebből mennyi a rezsi/kötelező havi kiadások/törlesztés?A maradékból pedig...?
- Ki mire használja fel a konyhai maradékokat?
- A gépemen, az internetes oldalak jobb oldalánál kb. 5 centis üres sáv van. Így az oldalakat a maradék helyre szorítja össze. Mit tegyek?
- Van kétféle főtt étel maradék, sütöttem pogácsát, erre a...
- Progeszteron és az ösztrogén hormonom csak minimálisan emelkedik.Természetes módon hogyan lehet ezen segíteni? Babát szeretnék