Ez szexuális zaklatásnak számít? (beszélgetés)
Az én barátnőm ilyet mesélt: Elmentem egy sráchoz, megvárt a buszmegben, aztán felmentem hozzá. Leszoptam, majd hazajöttem.
15 évesek sem lehettünk. 😆
Ez semmi. Udvarias volt a kissrác.
Az én fiú padtársam elővette a farkát órán. Szól, hogy nézzek oda és kint a bré. Majd jól megmondtam, hogy kicsi. 🤔🤭 Skypon is megmutogatta.
Én is megmutattam a mellemet. Volt egy pad az iskolai szekrénybe, oda beültünk, bezárkóztunk és megmutattam neki.
Alsóban meg több fiú is a lányok alá nyúlkált. Kicsit élveztük is mi csajok a fiúk figyelmét. 🥶😱
Természetes kíváncsiság. Ma már az is zaklatás ha hozzádszólnak.
Hát az Te voltál? 😃
Ennyi év után újra megvagy. 👫
Emlékszem érettségi előtt az egyik osztálytársnőm nagyon szerelmes lett a barátomba, aki szintén osztálytárs volt.
A lány a sráchoz eljött még a kollégiumba is, 20 km-t vonatozott.
"A barátom másnap szó szerint ezt mondta: Edd meg,ültünk a kollégium udvarán egy padon és meg akarta fogni a farkam." :)))
Te nyertél!
Engem is 14 évesen erőszakoltak meg de ő 28 éves volt.
(Férfi vagyok!)
Néha még álmodozom róla ....
Ne vettem/veszem zaklatásnak.
Nahát hogy mennyi példa van arra, hogy a nők ugyanolyan rosszak mint a férfiak. Itt is van egy.
Uh, xszar ügy.
Minket a wc-ben nem láttak, mert oda nem jöttek. Nem is értem, de egy darabig koedukált wc-nk volt a fiúkkal.
De beteg világ volt. :D
Aha, jó buli volt akkor.
Pihenőidőben, mikor az óvó néni mesét olvasott, akkor is mutizta a kukiját. :)
Minden az, aminek megéljük és nem az, amibe skatulyázva van a dolog.
Én felnőttként nem tartanám annak.
Én elsőben mentem félre a bokorba egy lánnyal azzal a céllal megmutatjuk mink van. Ő kezdte, de megzavartak minket így rám nem került sor. :)
Nem éreztük zaklatásnak.
Ó tényleg!
Az oviban rendszeresen volt ilyen. :)
Egyszer pisiltettem az egyik fiút. :D
Miben várod a segítséget akkor,így tizen pár év után??
nekem 7. osztályban megmutatta az egyik fiú szünetben a kukacát,nem ért meglepetés mert volt egy öcsém. Becsalt egy bokorba és akaratomon kívül megmutatta.....
gyerekeknél ez teljesen normális dolog,miféle zaklatás lenne ez?
Főleg,hogy most firtatod.....
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Szűnni nem akaró kétértelmű megjegyzések szexuális zaklatásnak minősülnek?
- Mi számít már zaklatásnak, aminél rendőrség segítségét is lehet kérni?
- 3-4 elküldött SMS valóban zaklatásnak számít, ami miatt a rendőrség közbeléphet?
- Ez szexuális erőszaknak számít?