Mi számít már zaklatásnak, aminél rendőrség segítségét is lehet kérni? (beszélgetés)
Akkor sem.
Én többször feljelentést tettem a rendőrségen bántalmazásért, 3 hónapon belül közel 10-szer hívtam ki hozzánk a rendőröket. Ők csak békíteni próbálnak. A sokadik kihívás után vitték be a volt férjemet kihallgatásra.
Csak hogy érzékeltessem a törvényeket, már lassan 2 éve kértem a távoltartást, és a lakás kizárólagos használatát. Semmi de semmi se történt az ügyben.
Pedig itt van 4 kiskorú gyerek is.
Az ügyészségen van az ügy, levelek jöttek, hogy nyomoznak, de engem még 1-szer se hallgattak ki, és tárgyalás se volt.
A törvények sz@rt se érnek!!!!!!!
Senki nem segít!!!! Ezt tapasztalatból mondom.
Az volt a rendőrök válasza, amíg nem érnek ki, védjem meg magam. Aztán szedjem össze a gyerekeket, és menjek anyaotthonba.
Ha meg ne'adj Isten elvágja a torkomat, vagy megfojt, akkor már bekerültünk volna a híradóba..... és akkor mindenki egymásra mutogatott volna, hogy senki se csinált semmit, pedig én mindenhol próbáltam segítséget kérni.
Az jó lenne, szerintem akkor abbahagyná... Abból a fajtából való, aki csak a rendőrtől fél...
Köszi szépen! :)
Hmmm. :/
Végülis tanúm szerintem lenne, mert régebben csak akkor csinálta ezt, ha egyedül voltam, de mostanában már úgy is, ha ott volt mellettem 2 pasi ismerősöm...
igen,be kellett mennei a rendörségre.
ha tagadja, akkor szembesités lesz, tanuk meghallgatása..
2 év alatt zárták le,nem tul gyorsak:(
ha van esetleg tanud, sztem bemehetsz feljelenteni.
nem csak a tettlegesség számit.
engem sms ek miatt "vettek elő",pedig jogos volt, s nem volt bántalmazás.
További ajánlott fórumok:
- Gyors segítséget szeretnék. Romlik el a számítógépem. Mitől lehet?
- Sziasztok! Segítségeteket kérem, hogy hol és melyik orvos használja az abortusz injekciót. Pénzt nem számít. Félek a műtéti beavatkozástól.
- Egy kis segítséget kérek, cipő cserénél mire számíthatok?
- Valaki diétázott/edzett már személyi edző segítségével? Kb. milyen árakra lehet számítani, ha ezt akarom igénybe venni?
- 3-4 elküldött SMS valóban zaklatásnak számít, ami miatt a rendőrség közbeléphet?
- A próbaidős rendőrségnél számít, hogy hanyas lett az érettségi?