Ez most mi? Terhesség? (beszélgetés)
Igen voltam is.Sajnos egy elhalt magzatot kezdtem el kivérezni,a doki "besegített" úsztam a fehér asztalon a vérben és közben zokogtam-Saját felelőségre hazajöttem-reggel vissza kontrolra.
Senkinek nem kívánom ezt az érzést.De a tanulság a vérre mindig figyeljetek oda! Nem játék...
Jah és kaptam róla egy ultrahang képet mielőtt kikaparták volna.
Nem tudom miért adta ide az orvos.
Egy biztos többet nem próbálkozom,elegem van ebből a szenvedésből.Úgy látszik nekem az a sorsom,hogy 1gyerekem legyen,de ő legalább már itt van.Neki sem jó ha lelki beteg az anyja.
Mindenképp tesztelj!!!
És a továbbiakat ennek függvényében tedd meg.
A dokibácsinak mindenképp jó infó ilyen esetben, h pozi v negatív a teszted.
Mikor már meg kellene jönnie a mensidnek csinálj nyugodtan tesztet.
Próbáld meg, mert ha mégis baba van a dologban, és netán lenne valami, akkor a doki tud mondani/tenni valamit ennek érdekében hogy minden rendben legyen.
Babát tervezünk hónapok óta így nem is védekezünk. Ebben a hónapban 16-án kellett volna megjönnie azaz tegnap,de 14-én megjött.
Mérges voltam-megint egy rossz hónap,mindegy majd legközelebb.Csak,hogy a vérzés 1napig!! tartott de akkor nagyon aztán semmi egyetlen csepp vér sem.Nem értem velem még ilyen soha nem történt!! Mitől lehet?? Én mindig rendesen menstruálok. ?? Szerintetek? Ma reggelre meg barnáztam egy picit.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Két hónappal ezelőtt volt egy terhességmegszakításom, most újra terhes vagyok, megtarthatom? Nincs túl hamar?
- Lehet szedni terhesség alatt Mastodynon cseppet, mert én szedem és most vagyok az ötödik hétben?
- Ez most halvány pozitív terhességi teszt vagy száradási csík?
- Vetélés után ez most terhesség lehet?