Vetélés után ez most terhesség lehet? (beszélgetés)
Nem tudom, hogy a másik fórumot is Te indítottad-e, de kísértetiesen hasonló a történet.
Nem tudom, hogy magadtól döntöttötek úgy, vagy orvos mondta( akkor keress másikat), de egy ciklust ilyenkor illik várni legalább, hogy a méhnyálkahártya fel tudjon épülni rendesen újra. De itt nincs más választás csak várni és tesztelni, itt senki nem jós, hogy megmondja, hogy terhes vagy-e.
Sziasztok
1 hónapja vetéltem el napra pontosan spontán 6 hetesen
Nem volt semmi gond, 1,5 hétig véreztem azóta újra szexuális életet élunk.
Még nem jött meg a menstruációm azóta bár tudom kell idő még újra beáll.
4 napja teszteltem hogy a hcg teljesen kiürült e a szervezetemből, negatív lett.
Ma enyhe szúrást érzek a bal petefészkemnél.
Nem görcsölés hanem inkább egy enyhe szúrás érzése ami folyamatos, nem múlik el, viszont nem fáj, csak érzem.
A mellem érzékeny, de nem túlságosan. Más tünetem nincs.
Nagyon szeretnénk babát, első baba lett volna. + - 2 hete élünk szexuális életet.
Ez esetleg lehet egy új terhesség jele vagy esetleg a mensim készül lassan megjönni?
Van értelme tesztelni úgy hogy 4 napja teszteltem negatívat? :/
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Egy méhen kívüli terhesség, 3 vetélés, 2 biokémiai terhesség után... soha nem adom fel!
- Egy vetélés után a következő terhesség veszélyeztetett lesz?
- Kb. 8 hetes terhességnél egészen sötét színű folyás, némi nyákkal, ehhez társul derék és hasfájás lehet vetélés jele?
- Vetélés után még meddig lehet pozitív a terhességi teszt?
- Progeszteront kell szednem a elszenvedett vetéléseim miatt, lehetséges, hogy terhességi tüneteket idéz elő?