Mit jelent ez a szó? (tudásbázis)
Mi nem tudhatjuk, hogy mit ért ez alatt. Nem látunk a fejébe.
Meg kell kérdezni TŐLE.
Egy szakember sosem használná ezt a szót a gép technikai leírásában (mennyire és milyen szögben nyitható)
Szia, elolvasgattam a hozzászólásokat és megkérnélek valamire, hátha megtennéd, hogy megkérdezed azt az ismerőst, hogy mire is gondolt pontosan az "elfekvős"-sel kapcs.-ban?!?
Engem nagyon érdekelne mit mond, köszönöm, ha megteszed és leírod ide!
Ugyanakkor szerintem a szövegkörnyezet a döntő. Ha épp arról beszéltetek, hogy milyen jó lenne egy olyan laptop, amin ketten is tudtok együtt dolgozni, vagy hogy belesimul az asztal lapjába :D és arra mondta hogy na majd nézek neked egy ilyen elfekvőset, akkor igen, az elfekvős azt jelenti hogy olyan ami ha teljesen kinyitod, elfekszik az asztalon.
Ha meg arról volt szó hogy szeretnél egy laptopot, de nem akarsz rá annyi pénzt kiadni, és arra mondta hogy na majd nézek neked egy elfekvőset, akkor megnézi hogy van-e egy, ami használaton kívüli és oda tudja adni.
Az egyik ismerősöm mondta, hogy néz nekem egy elfekvős laptopot. De mit ért ez alatt?
Ne nevessetek ha hülyeséget kérdezek de tényleg nem tudom.🙈
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak?
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!