Ez már vajon a szülés kezdete? (tudásbázis kérdés)
Az nem is baj. Most nem ez a fontos 🙂.
Örülök, hogy minden rendben!
Aludni még nagyon sokáig nem fogsz! 😉
Jól vagyunk köszönöm a kérdésed 🙂. Bár sokat nem alszom az elmúlt napokban,de még bírom 😃.
Hogy vagytok??
Már biztos otthon vagytok. 😊
Hát mi ilyen egészségügyis család vagyunk.😃
Ez meg miért lett fekete? Elnézést!!! ❤️
Jó egészséget, boldogságot babának, anyának, apának! ❤
Csecsemős nővér, mentotiszt, mindenki is korbevett :) ez a lényeg :)
Anyukám csecsemős nővér, úgyhogy nem volt kérdés, nincs ki lesz velem bent 🙂.
👍😍
Értem :) igen, ti tudjátok persze:) én is örülnék ha a lányaim engem kérnénk meg h legyek bent a szulesuknel :) az más kérdés h nem vállalnám 🤣🤣🤣🤣
Én nem akartam ,hogy bent legyen. Pont mert látott szülést már eleget és nekem alapból anyu az, aki le tud csititani,ha gáz lennék 😃. NEKÜNK így volt tökéletes!!
Sajnálom, h kihagyta, mentős létére azt hittem ez alap lesz, meglepett ez most. :(
Dehat mindenki máshogy csinálja :)
Jó pihenést es kitartást a továbbiakra is :)
Köszönjük szépen. már itt van és itt is marad a kislányom velem 🥰
Jó egészséget az egész családnak:)
Nagyon kedves tőled. Köszönöm szépen!!
Nagyon szépen köszönöm 🥰,!!
Köszönöm. Nagyon magas a fájdalom küszöböm és talán egy adag mazochizmus is van bennem 🤣.
Köszönöm,de kedves vagy 🙂! Megérte az biztos,de azt hiszem, most jön majd az igazán neheze 😂.
Hát még én hogy örülök, hogy vége 😃.
Köszönöm a gratulációt. Nem ,apuka nem volt bent, édesanyám volt bent a szülésnél. Utána már apukaval voltunk hármasban.
Köszönöm.nagyon fájt, el nem tudom mondani,de ilyen gyorsan csak az előtte lévő majdnem 24 óra volt rossz. A vége már pikk pakk megvolt 🙂.
Jaj de nagyon jó, hogy jó élményed volt és jól vagytok ! 😍 gratulálok sok boldogságot a picúrral! ❤️
Gratulálok! Jó egészséget nektek!
en is forumoztam a masodik kozben, ezert voltam itt reggel ota, nevettem magamban h jè 😂😂😂 nekem meg fajasapplikaciom is volt, imadtam😄😄😄
gratulalok!! 🥰🥰🥰
orulok h tul vagy rajta :) es milyen jo h elindultatok a korhazba :) sose lehet tudni, inkabb ott legyetek biztonsagban :)
a gatvedelem nagyon szuper, nekem vagas es vedelem is, ossze se lehet hasonlitani a kettot, mintha nem is szultem volna
ugyes vagy, jo pihenest!!
apuka bent volt?
Szívből gratulálok!
Végig követtem a fórumot, egésznap.
Nagyon ügyes vagy!
Jó egészséget nektek! 🤗
Gratulálok, jó egészséget kívánok nektek!!
Az meg nem semmi hogy így végig nyomtad és folyamatos helyzetjelentést adtál 👏🏻 Király vagy!!! Én örültem hogy végig tudtam csinálni nemhogy még fórumozzak közben 😂 De Te úgy látom kemény vagy👍🏻
Pihenj egy jót!
Gratulálok! Jó egészséget,sok boldogságot kívánok! 🤱🤗
További ajánlott fórumok: