Vajon ebből már szülés lesz? (tudásbázis kérdés)
Szerintem ezek még csak jóslók. Nekem amikor már igazi fájásai voltak, akkor az "fel sem tűnt", hogy keményedik a pocim.
Na de hol vagy "Érzéki"? Csak nem szülsz???
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi, illetve tapasztalatokra.Ma vagyok 39+4 hetes, nyilván már bármi ami történik a szülés közeledtét jelzi. A napokban már fájdogált a hasam alja, de nem görcsösen inkább mensi szerűen. Éjjel többször erős szúrást éreztem a hasamban. Ma délelőtt el kezdett fájni a derekam (bár mondjuk egy fél órát palacsintát sütöttem akkor kezdődött :) ), illetve mensi szerű fájdalmam volt 2-3 órán keresztül. Az azóta abbamaradt, viszont folyamatosan keményedik kb 10 percenként a hasam, jó erősen. Illetve a baba feje nagyon nyom már lent, nem bírok tőle sokszor járni (már hetekkel ezelőtt beékelődött). Utoljára egy hete voltam nőgyógyásznál, zárt voltam, méhnyak megrövidülve. Már nagyon türelmetlenek vagyunk, de persze úgyis akkor érkezik amikor jönni akar. Meg persze legtöbb első babás túlhordja. Mégis, nagyon jó lenne ha ma már valami megindulna :). Szerintetek? (több fórumon észrevettem és olvastam, hogy amikor kismama felvetette ezt a kérdést, aznap éjjel beindult a szülése, vagy másnapra megsuzült, hátha nekem is szerencsét hoz :) ). Többi 40 hetes kismama, hogy vagytok?? Türelmetlenek vagytok már Ti is?
További ajánlott fórumok:
- Ha Gyesen/Gyeden lévő kismama terhes lesz, és a Gyes vagy Gyed ideje alatt szül, milyen járulékokban részesül az utolsó szülést követően?
- Ez már vajon a szülés kezdete?
- Ha Csernus Imre szülész lenne...Szülnél nála?
- Hogy lesz ezután a szülés?
- Mikor választottál szülész orvost? Sokat fizettél neki?
- Mit csináljak, ha ez a doki lesz az ügyeletes a szülésemnél?