Ez a srác ennyire össze van zavarodva? (beszélgetés)
Hát ez...semmi!Még ez sem volt semmi sem,ezt én kaptam anno:
"Attól még szeretlek és ugyanúgy törődöm veled,ahogy eddig."
Oké.
Eddig mindig mondtuk egymásnak, és mindketten el tudunk vonatkoztatni a szerelemtől. Látom, ti nem.
Miért, a szeretet mivel egyenlő?
Vagy mivel nem egyenlő?
Tulajdonképp csak arra voltam kiváncsi, hogy a "fontos vagy" "törődni akarok veled" hogy fér össze a "hazudnék, ha azt mondanám szeretlek" (szeretlek, mint barát)
Véleményem szerint sehogy.
Évek óta ismerjük egymást!! Egyikőnk se beszél már szerelemről!!
Azt hiszem pont ezért értelmezitek szerelemnek, mert máskülönben nektek is ésszerűtlen lenne, vagy irracionális...
Miért lenne összezavarodva?
Ez csak neked nem világos.
Udvarias formában közölte, hogy mint nő nem kellesz neki. Kész!
De én nem gondoltam szerelemre....Azért írtam direkt az elején, hogy semmi olyan nincs köztünk...
Barátság akarna lenni, csak nem értem miért nem gondolja őszintének a BARÁTI szeretét, ha annyira fontos vagyok neki (amit éreztet is velem). Ezért gondoltam zavarosnak...
Mi a zavaros?
Barát és kész.
Te többet akarsz?
Vagy csak szex van?
Tudom, hogy nem szerelem, azért írtam az idézőjelen kívülre. Tehát ez nem egy "olyan" kapcsolat, nyilván szeretni másképp is lehet.
A mondat, amit idéztem tőle, elég zavaros...
Miért nem kérdezel rá miért nem szerelem?
És te mit akarsz a sráctól?
És ez miért összezavarodás?
Vagy én vagyok hülye - megint. Az ok, amiért feltettem a kérdést a következő: "fontos vagy és segíteni akarok. törődök veled, de nem érzem hogy őszinte lenne ha azt mondanám szeretlek"
Ez nem szerelem, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak... Ennyi!
További ajánlott fórumok:
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Mennyire ajánlatos két generáció összeköltözése? Összeköltöznétek idős szüleitekkel?
- Mennyire takarítasz össze magad után egy szálláson?
- Berényi Miklósnak a Barátok Köztben, kb. mennyire hosszú a haja és hogy van úgy megcsinálva hogy kétoldalra van fésülve és nem esik össze?
- Ha fiatalon jön össze két ember, mennyire válószínű, hogy együtt maradnak?