Ez a Hcg béta érték hány hetes magzatot mutat? (tudásbázis kérdés)
4. szafaripók (válaszként erre: 1. - Kockacyca28)
2017. márc. 29. 17:54
ha ikrek, akkor magasabb az érték... :D
3. Kockacyca28 (válaszként erre: 2. - 9c485f67e8)
2017. márc. 29. 16:46
Akkor hogy ha jól értelmezem ezzel a táblázattal akkor most olyan ;
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
UgyE?
2. 9c485f67e8
2017. márc. 29. 16:43
1. Kockacyca28
2017. márc. 29. 16:26
Sziasztok !
Hétfőn azt mondta az orvosom hogy nem vagyok terhes ,nem lát semmit ami erre utalna ,kivétel az általam be vitt pozitiv terhességi tesztet amely ki mutatta hogy 2-3 hetes terhes vagyok . Azt mondta hogy lehet hogy benne van a pakliban ,de akkor tényleg 2-3 hetes vagyok ,és ő azt még hüvelyi ültrahangon nem látja.
Kedden HCG béta vérvétel ,a mai napon meg is lett az eredmény. 1002.00 mIU/mL . A mai napon a nőgyógyászom azt mondta hogy több mint 5-6 hetes terhes vagyok .
Ez az érték hány hetes magzatot mutat!? Mikor történt a fogantatás ideje!?
Fontos lenne!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
További ajánlott fórumok:
- Ha a rendes cukormérővel, megmérték a cukromat, és 11, 3 -at mutatott, nagy a valószinűsége , hogy cukorbeteg vagyok?
- Mi az a békavizsgálat pontosan, és hányadik hétben, milyen értéket kell mutatnia a számnak?
- A digitális mérlegem indőként bekapcsol magától meg értékeket mutat.Mindenki mondja, hogy fogytam, de a mérleg nem mutatja.A mérleg hibás?
- Miért van az, hogy betartom a fogyókúrám, minden nap tornázok is és a mérleg nem mutat kevesebbet?
- Mik a megfelelő IR értékek? Mit mutat az FSH? Mely értékeknél diagnosztizálható az inzulinrezisztencia?
- HCG szint milyen értéktől mutatja a terhességet?