Ez a gyógyszertől volt? (beszélgetés)
Szerintem a Lindinette-től volt. Én is ezt szedtem, viszont én vagy 7 évig és a végefelé nagyon erős fejfájás gyötört és akkor mondta az orvosom, hogy válasszak vagy a gyógyszer, vagy a fejfájásmentesség. Választottam, nem szedem.
Örülj, hogy nálad ilyen hamar kiderült. Még jó, hogy nem lett trombózisod.
Na erről teljesen megfeledkeztem. Valóban csak orvos írhat fel fogamzásgátlót.. megvagyok buggyanva ma!
Hát nekem is volt amúgy ilyen tünetem, de elmúlt.
Persze mindenképp jó ha beszélsz a dokival, mert akkor valószínű ír másikat majd.
A fogamzásgátlónak is vannak mellékhatásai, még ha jóval több az egészségvédő hatása .
Mellékhatásként lehet hányingered, vagy fájhat a fejed, szövődményként kaphatsz trombózist vagy infarktust is. Ha dohányzol, vagy magas a vérnyomásod esetleg cukorbeteg vagy ,ezek mind veszélyeztető tényezőnek számítanak.
Azért ne ijedj meg ,csak beszélj az orvossal.:)
További ajánlott fórumok:
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?
- Volt már valaki megfázva 1. trimeszter alatt? Hogy bírtátok ki, hogy nem szedhettek gyógyszert? Hogy gyógyultatok meg?
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Laevolac szirupot ettem, de nem volt betegtájékoztató... A gyógyszertáros azt mondta 1 evőkanál este...
- Holnap lesz 2 hetes a babám, még nem voltunk kinn, ha boltba, gyógyszertárba mennem kell, vihetem magammal?
- Nyaki tájékon merev izmok. Szédülés, hányinger, volt vagy van valakinek hasonló problémája? Milyen kezelést illetve gyógyszert kapott rá?