Laevolac szirupot ettem, de nem volt betegtájékoztató... A gyógyszertáros azt mondta 1 evőkanál este... (tudásbázis kérdés)
Én is szedem, 1-2 evőkanálnyit, de nem higítom és nincs tőle semmi bajom. Nem puffadok, nem futok, stb...
Egyébként a doboz oldalán van leírás az adagolásról (de lehet, hogy csak a nagy kiszerelésűn)
Ha csak tényleg tejcukor van benne, nem lehet hogy laktóz-intoleranciában szenvedsz?
Mikor vizsgáltak engem erre, akkor volt ilyen tünetem+hasmenés+hátfájás+hasgörcs, sok tejcukrot kellett meginnom (kiderült, hogy laktóz-intoleranciás vagyok).
Én egyszer vettem be, hasmenésem nem lett, de a hasam úgy felfújódott, hogy órákon keresztül szenvedtem, és szó szerint sírva fetrengtem a földön, annyira xar volt. Ha nem velem történik, nem hiszem el, vagy azt hiszem, hogy csak hiszti!!!
Talán én érzékeny vagyok rá,vagy valamelyik összetevőjére, de az tuti, hogy soha többet. Hajítottam a kukába.
Mert nemtudom miért nem volt. Kivettem és elolvastam, de amint bekaptam, akkor jutott eszembe, hogy fel kell oldani.
A kérdésem, lesz-e bajom, illetve a babának árt-e hogyha csak natúr ettem, és vizet ittam rá, nem pedig feloldottam.
Miért nem volt beteg tájékoztató?
Igen, 1 evőkanál, amit bele kell tenni, joghurtba, teába, stb.
szió, hát, az a helyzet, hogy a laevolac kb 3-4, de néha több órán keresztül is dolgozik, szóval én este nem venném be ahelyedben, csak akkor ha a wc-n akarsz éjszakázni:D
én reggel vettem be, két deci teába tettem kb egy-két evőkanállal, de amugy van hozzá egy kupak. abban kell kimérni, félig a kupakba kb, az megfelel egy evőkanálnak. reggel próbáld ki, és legyén otthon 2-ig kb:) vendégek nélkül:)
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Ti elolvassátok a gyógyszerek betegtájékoztatóját?
- 1, 5 éves gyerkőcnek hogy adjam a kesrű gyógyszer szirupot, hogy meg is egye?