Ez a bizonytalanságot jelzi? (beszélgetés)
Ez részben természetes. Viszont nem jelenti azt, hogy testileg-lelkileg-érzelmileg fel lennél készülve a szerelemre. Ráérsz még ezen agyalni...
Tudod, "a szex veszélyes üzem"... Lehetnek nemkívánt következményei. Ráérsz még néhány évet várni.
Lehet hülyén hangzik,de pont attól van amit leírtál.
Mert 16 éves vagy és mert még nem volt barátod.Az lenne érdekes ha minden fenntartás nélkül csak úgy hopp lefeküdnél valakivel :)
16 éves vagyok, nem volt még barátom. Mostanában egyre többet jár a fejemben, hogy mennyire jó lenne ha lenne, meg milyen jó lenne egy fiúval együtt lenni "úgy" is. Mind lelkileg, mind testileg szeretném, meg minden.
Viszont ha jobban belegondolok, vagy ilyesmiről beszélek esetleg egy fiú ismerősömmel. Akkor rögtön az fut át az agyamon, hogy én ettől tartok. Félek attól, hogy nem tetszenék a barátomnak, vagy hogy valami nem lenne elég jó. Az első alkalomtól is félek. Meg még millió dologtól, ezzel szemben viszont nagyon szeretném is.
Mitől van ez a kettős érzés?
További ajánlott fórumok:
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.
- Mi a véleményed a gyermekvállalásról a mai bizonytalan, válságos helyzetben?
- Biztos vagy bizonytalan?
- Hirtelen hanyinger, tompa fej, rossz latas es bizonytalan talaj erzet .Mit jelenthetnek ezzek a tunetek?