Évforduló - mi legyen az ajándék? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!!!
Tanacsot szeretnek kerni!!!jovo honapban leszunk 10evesek a paromal!!!meg nem vagyunk ossze hazasodva!!!nem tudom mit lehetne adni,hogy emlekezetes legyen.mert megis 10 ev!!!koszonom elore is!!!!
Szija!
Én lehet sütnék neki valami fincsit:-)
vagy csináltass olyan tortát cukrásszal, ahol pl te vagy valami szexi ruciban..:-)
Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni!
A párommal kb 1 hónap múlva lesz a 2. évfordulónk.
Nem tudom,hogy mit vehetnék neki.
Leírok pár dolgot amit már kapott ill. van neki.
Plüss maci,parfümök,fülbevaló,karlánc,hógömb közös fényképpel,.. Karácsonyra kapott egy Mustang övet,amit ő választott ki,ill. elötte egy Vans pénztárcát,amit szintén ő választott ki..
Légyszi adjatok pár ötletet! A merész dolgokat is szeretjük! :P
Összeghatár konkrétan nincs,de azért mértékkel :)
Előre is köszi!
Sziasztok! Nekünk a párommal valentín napkor lesz a két éves évfordulónk. Első fordulóra készítettem neki ajándékot. Szerintem ötletes volt. Vettem egy szív alakú dobozt, hobbiboltban vettem színes papírokat, vékony szalagokat, kicsi papír szíveket, meg ilyen apróságokat. Csináltam tizenkét kis papírt, mindegyikre írtam egy szép idézetet, összetekertem a papírt, középen összekötöttem egy szalaggal, és ráírtam, hogy hányadik hónapfordulón bontsa ki. Hónapfordulókra nem szoktunk egymásnak venni semmit, de ez jó volt, mert egy évig érvényes volt az ajándék : )
Amúgy kapott már tőlem a barátom pénztárcát, külső merevlemezt tokkal... A mostani évfordulónkra innen próbáltam ötletet gyűjteni, azt hiszem hogy a gravírozott kulcstartó mellett döntök. Biztosan örülni fog neki.
Sajnos még nem élünk együtt, de ha sikerül összeköltöznünk, biztos vagyok benne, hogy az ajándékom egy romantikus finom vacsora lesz és utána egy kellemes este :P Ennél jobb ajándék szerintem nincs. Én is nagyon örülnék neki.
persze,ha szeretitek a romantikát,mehet ezerrel! :))
Én a falra mászok a romantikától!Biztos majd elmúlik nálam :))
Lehet!Az az igazság,én nem mostanában szoktam dögös szerkókat magamra húzni esténként,pláne nem gyertyafényes vacsorákat,és szív alakú tortákat sütögetni!Egyrészt mert nincs párom állandó(nem mintha a réginek szoktam volna),de nem is igényeltük!Én nem vagyok romantikus lelkű!Ettől függetlenül,mi is szoktunk vacsorázgatni étteremben,sétálni,közös fürdőzni!Volt,hogy már táncoltam is,mindent a szemnek,semmit a kéznek alapon,kis mézes pálinkával,asztali lámpafénynél,aztán....Jó kis este volt! :)
Nem volt alkalom,spontán ötlet vezérelt! :)
További ajánlott fórumok:
- Házassági évforduló - Ajándékötletek, egyéb ötletek
- A házassági évfordulónál a párok kölcsönösen meg ajándékozzák egymást vagy csak a férj a feleséget?
- Szerintetek önzőség, ha a páromnak évfordulónkra olyan képet ajándékozok, amin csak én vagyok rajta?
- Milyen ajándékötleteitek lennének 5. évfordulóra?
- Házasság évfordulóra "menő" és divatos órát szeretnék a férjemnek ajándékba, milyen órát vegyek max.40. 000 Ft-ig?
- Egy éves évfordulóra ajándék ötletek