Házasság évfordulóra "menő" és divatos órát szeretnék a férjemnek ajándékba, milyen órát vegyek max.40. 000 Ft-ig? (tudásbázis)
toywatch. Trendi, színes, sztem 50 éves korig simán elmegy, még a színesek is:)
Ne csak a formákat és az árakat nézd
Nézz körül órás fórumokon, miröl mit irnak hozzáértők
Vannak olyan buktatók , mint a csat és az üveg minősége, annak pótlása vagy javitása
Ha kiszúrsz egy órát, értekezzél egy órással róla
[link]
[link]
Nekem is nagyon-nagyon tetszenek a kocka formájúak, pont azért, mert nem a megszokott. Köszi megnézem ezt is.
:)
Azért annyi a minimum, hogy a vacsorát ne én főzzem, hanem elvigyen egy kellemes helyre.....Főzök vacsorát eleget...:)))))
Amúgy 36 éves, és 5. házassági évforduló. Köszönöm mindenkinek az ötleteket, megnézem mindegyik tanácsot. Szép napot Nektek!!!!
Érdekes, hogy minden fórumon akad beszóló-csak azt nem tudom minek ír az ilyen???
Nem vacsorareceptet kért a fórumindító, ÓRÁT szeretne venni a férjének, miért baj ez?
Az egyik ember így ünnepli a dolgait, a másik máshogyan.
Amúgy honnan tudod, hogy nem főz vacsorát is? :))
Ha majd a 25. házassági évfordulónkat ünnepeljük, tőlem is olyasmit kap majd a férjem, amire tudom hogy nagyon vágyik.
A kérdésre válaszolva mostanában a nagyobb méretű, szögletes "kocka" férfiórák a divatosak.
Pl. a Tissot nagyon jó márka-ez is az és 35E :)
[link]
Jó kis szóismétlésbe keveredtem az előbb, bocsi :-D
Szerintem a Fossil órák között is körülnézhetnél, szerintem nagyon jók.
Az én férjem egy Citizent kapott a 30. szülinapjára.
[link]
Szerintem szépek és nagyon jók!
Főzzél neki egy jó vacsorát aztán kész! Minek ez a nagy flanc ...........
Hát én szétnéznék a doxa órák között is a helyedben. Örök garancia van rá. Svájci, kvarckristály a lapja, tehát nem karcolódik. Ilyen évszakváltás környékén elég nagy akciók szoktak lenni, mielőtt frissítik a készleteket, és a 70-80 ezreset is meg tudod venni kis szerencsével 40 körül.
Vagy a Doxa leányvállalata a Claude Bernard.
Én egy Q&Q órával leptem meg mikor Párizsból hazajött, sürgősen vettem magamnak is egyet, nagyon szeretjük mind a ketten, pontos órák és nincs velük gond. Pont 40000ft volt, igaz nem tudomisén milyen vízálló, az eladó valahogy úgy magyarázta, hogy vízálló, ha ráfröccsen a víz akkor nem lesz baja, de úszni azért ne menjünk vele.
A férjemnek Festina van, de nem ez az árkategória sajnos, pedig nagyon szereti!
Ami ebben az árban minőség, elérhető és szép órái vannak az a Citizen :)
Érdemes megnézni!
Fossil. Csak ajánlani tudom.
Pardon, ezt véletlenül ismételte.
A Tissot órák nagyon szépek, és egy svájci óra nem lehet rossz minőségű. :)
[link]
A Police ebben az árkategóriában van és szerintem elég jól néznek ki.
Szerintem ne menő és divatos órát keress, hanem valami klasszikusabbat. Nem tudom, hány évesek vagytok, de hatvanévesen viccesen néz majd ki egy Ice Watch-csal a csuklóján. De nem tudom, te mit értesz menő és divatos alatt, nekem ez ugrott be. :D
Bocsi, most néztem meg, az előbb csak emlékezetből írtam: luxoraponthu a cím. Baromi korrekt volt velem még mindig a pasi, a második vásárlástól már kedvezményt is ad az egyébként is jutányos árából. Hugi 30. szülinapjára vettem legutóbb nála egy gyémánttal díszített órát, mivel hosszú volt a szíja, teső elvitte óráshoz szemet kiszedetni, és még az órás is megcsodálta, hogy milyen szép órája van, és milyen helyes a kis "kavicsa". 30 ezer alatt az is megvolt.
40 ezerért divatórák között már lehet válogatni, óramárkák közül csak az egyszerűbbekből (Fossil, Diesel,Esprit mind divatmárka, de csinálnak órát is). Én a luxorakponthun szoktam venni órákat, mert baromi drágát és gagyit sem akarok...itt is elérhető áron lehet divatórákat venni!
Bocsi, az nagyon nem az az árkategória, amit a kérdező írt. Mármint ha eredetit vesz az ember...
Breitling órákat nézted már? Szerintem nagyon jól néznek ki, férjemnek is olyan van és nagyon szereti.
Házasság évfordulóra "menő" és divatos órát szeretnék a férjemnek ajándékba, milyen órát vegyek max.40. 000 Ft-ig?
További ajánlott fórumok: