Eurovíziós Dalfesztivál (beszélgetés)
A ciprusi miss pics, Shakira koppintással...
A dánok jók voltak, ahogy a Svéd is.
Hát nem kéne hogy szempont legyen. A dal rémes volt, ha duci volt a csaj ha nem
Nekem pont ez tetszett benne, hogy nem tucat, nem egy modell a csaj... hanem duci, jókedvű...
sosem értettem, miért kell polgárpukkasztó produkciókat győztesnek kihozni. a tegnap Eurovízió izraeli győztese egyenesen borzalom. Annyi jó dal volt, a bolgároké, az olaszoké, a dánoké, de még ciprusnak is örültem volna.
de ez a kotkodácsoló lány....
Sztárfellépőként ma egy duettet ad elő Szekeres Adrien és Charlie.
Engem érdekel. Egyre jobban tetszik a Leander Kills. Sõt odajutottam, csak az õ gyõzelmüknek örūlnék.
[link]
ha bárkit is érdekelne...
Nekem nagyon tetszik a szám, de nem tetszett a mimikája hozzá. Nagyon mosolygott, közben szomorú dolgokról énekelt.
Most komolyan egy hawaii mintás gatyában ment fellépni a srác?
Nekem eddig csak ő tetszett.
Na? Melyik tetszik. Azt hittem Danielfy jobb lesz!
[link]
Kvíz: Mennyit tudsz A dal című műsorról?
És idegesített, hogy agyondícsérték " Dusán fantasztikus szövegét". Ha valaki más írta volna, sokan meg merték volna jegyezni mennyire közhelyes, és idegesítõen banális szavakat rímeltet: soha, hova , sora, oda.
Zséda grimaszolása meg nyálcsorgatása, hogy melyik férfi milyen jól néz ki, nekem nem hiányzott. De Tatár Csilla igen. Ezt a csajt utálom.
Nekem is volt egy kis áthallás, de ettől függetlenül tetszik. Sőt, igazán ez a dal tetszik és Szőke Nikolették. És akkor ennyi.
Banános, Neked ki tetszett eddigiek közül?
mivel énekes, és ez egy zenei műsor
A zõld májust és Vastag Tomit nem értettem mit keres ott.
Jövõ hétre készítsd be a bort. Lenni fogok! Néztem tegnap. Sajnáltam Noémót, mert tetszett a szövege és kellemes dal volt. Máskor remélem más fogja elénekelni. De Leanderék jól zúzták. Csak a jelenlegi politikai helyzetben ezt elmagyarázni külföldön, hogy mirõl szól. Nah... Nem tudom😂
Lesz ma itt valaki? Mert akkor még leszaladok borért... Egyedül ugyanis nem iszom :))
Dánielfy tetszik, de nehogymár a portugált utánozzuk.
Noémot hallottad. Nekem és a tisztaszívū 9 hónaposomnak ez tetszik. És ugye Dusán szövege csalódás. Jajj! Na még a Lusta lány. 2 borzasztóan gagyi szöveg.
Knoll Gabi dala kicsit Skyfall-szerűen kezdődik.
Meg nem szeretem ezt a nyafogós árenbí éneklést, de ez az én kehem......
Ham Ko Ham:
mintha csak átgyúrták volna a saját [link] dalukat....amni viszont k*vára a Magna Cum Laude : Pálinkadalára hasonlít....
Jó dal, na de illik gitártémát lopni??? ...........
Második lefőzés .....
Dánielfy G. dalának van egy kicsi Gerendás-hangulata, Szép Júlia ...
Először is hadd kérjem ki magamnak a kapucnis kardigánt, amit -véleményem szerint- semmilyen körülmények között nem vehet fel senki, aki zenekari fotózáson, klipforgatáson, színpadon, koncerten, interjún, stb. szerepel!
50 botütés a stylistnak vagy bárkinek, aki ezeket a minősíthetetlen outfiteket elkövette/engedélyezte/megtervezte a zenekari fotózásokhoz!!!!!!!!!!
Le a kardigánnal! Trehányság.
A többit nem részletezem (olcsó pólók, konfekcióingek, semmi stílus, semmi ötlet, semmi kiemelő, előtérbe helyező, figyelemfelhívó....mondjuk pont olyanok, mint a dalok....)
savanyú arcok, mindenki olyan civil, az összes fiú pizzafutár, az összes lány butikban eladó....
A mindenkit a szürkésfekete összes árnyalatába öltöztetés szintén büntetést érdemel.
Living Room, Heinz Biga dala legalább szerzemények, Leander teljesen megháborodott, a többi színtelen-szagtalan.
HAJRÁ SZŐKE NIKOLETT- KÖKÉNY-SZAKCSI!!!!!!!!!!!
unalmas ez a Vastag-dal és van benne több prozódiai hiba. Hogy ez mitől, arra sosem derül fény.... Nem hallgatom meg többször, nem hagyom magam csalódni Dusánban.
Vastag Tamás dalát hallgatom meg először. Hogy lehet egy Dusán-szöveg rossz?? Nekem ő az etalon. Mindjárt referálok.
[link]
előadók, dalok, szerzők listája
További ajánlott fórumok: