Ételektől (chips, kávé, alkohol, csoki, cukor stb. ) milyen jellegű pattik jönnek ki? (tudásbázis)
Bocs, ami tele van gennyel, na az gyulladt...
Ha be van durranva az arcod, egy idő után az a piros pattanás megtelik gennyel. Ha szerencséd van még azelőtt lelappad, hogy ki kéne nyomni. Mert ha sokat nyomkodsz, lehet heges maradsz.
És nem jelent semmit a labor. Öt évig voltam pattanásos, majd Roaccutant szedtem...ami azért eléggé megviselt, majd öt év után derült ki tök véletlenül a FOGORVOSNÁL, hogy a begyulladt bölcsességfogaim okozták...
Szóval nekem is azt mondták, hogy elmúlik, elmúlik, de nem múlt el. A gócvizsgálat meg nem mutatott semmire, egy rohadt fogorvoshoz kellett volna elküldeni abban a pillanatban.
Viszont ha alapvetően zsírosnak érzed a bőröd, lehet hogy nem az, mint nekem, hanem száraz bőröd van (pl könnyen korpásodsz, van hogy kiszárad a kezed), és folyamatosan radírozni kell(persze nem durván de napi szinten) és hidratálni. Eza pattanások egy részét eltünteti.
Mostanában volt mindenféle vizsgálatom, labor is, minden normális volt. Tehát gyulladás nem lehet bennem.
A gyulladt épp azért gyulladt, mert nem lehet kinyomni. Ilyen piros búb..vagy mi
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen ételektől puffadtok fel?
- Hirtelen hasmenésem van különböző ételektől. Mitől lehet?
- Szerintetek miért van az, hogy ha cukros és édesítőszeres ételektől mindig nagy hasfájásom van?
- A cukortól/cukros ételektől lehetnek pattanásaim?
- A darabos ételektől öklendezik az 1 éves kislányom, kinek milyen ötlete van?
- Zsírosabb ételektől, lehet az embernek hasmenése?