Étel allergia tesztre hova mehetek? (tudásbázis)
Ez nem allergia, hanem pl. lehet intolerancia. Olyan ételt eszel, amit nem tudsz megemészteni.
Lehet tej, liszt és még más is.
Sőt, Candida is.
ertem en.
lehet, h a biorezonancia hajlamot is feltar, vagy olyan betegsegeket, amik meg tunetmentesek, de egy mulva megjelenhetnek az elso tunetek.
valaki irta is kicsivel lejjebb.
Ez igaz,de az egyik az ferdítés lesz.
Én úgy vélem,szólj ha ez rossz logika,hogy allergia ügyében az allergológusok kompetensek,meg az Allergia társaságok.És itt én őket idéztem.Mármint a véleményüket.
"Független kutatók néhány megbízható – randomizált, duplavak – kísérletben a biorezonanciás diagnosztikai készülékek alapformájának tekinthető német VegaTest eszköz képességeit ellenőrizték le.
A készülékkel végzett allergiateszt értékeit hasonlították össze a nagyon megbízható bőrpróba (Prick teszt) eredményével.
Az eredmények azt mutatták, hogy a VegaTest alkalmatlan allergia diagnosztizálására.
2001-ben az Ausztrál Allergológiai Társulat fogalmazott meg egy állásfoglalást, amelyben a Vegatest módszert alkalmatlannak ítélték allergia és más betegségek kimutatására,
valamint a módszer elméleti hátterét tudománytalannak minősítették. A Svájci Allergológiai és Immunológiai Társaság már 1995-ben hasonló állásfoglalást bocsájtott ki a Bicom, MORA, Mitosan és Vegatest készülékekkel kapcsolatban. 2006-ban a társaság az új ismeretek birtokában újból megerősítette negatív ítéletét és felhívta a figyelmet e módszerek használatának közvetett veszélyeire."
koszi, lehet, megnezem mindettot. Erdekel a biorezonancia, mert esetleg kimutathat lappango dolgokat!! koszi!
valki jart biorezonancian?
Sziasztok!
Úgy tűnnik valamitől erősen puffadok, és csikar a hasam, most tűnt fel, x és y dolog miatt.
Hova mehetnék tesztre? Mit szoktak ilyenkor csinálni? Biorezonancia jó erre? Megbízható?
Köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Beszélgessünk az étel allergiáról, mondjuk el tapasztalatainkat egymásnak!
- Mik az ételallergia tünetei?
- Szülinap rendezésekor meg szokták kérdezni, hogy van-e ételallergia a vendégeknél?
- Az ételallergia okozhat hurutos-köhögéses tünetet?
- Étel allergia ill. intolerancia vizsgálatot csinálnak tb alapon vagy mindenhol csak magánban?