Eszperente nyelvezet helye! (fórumjáték)
Kedves.
Legyen kellemes ested!
Rendben! Helyesen tetted. Jelenleg este lett, eszem kereke nem pereg, megkeresem fekhelyem.
Legyen kellemes reggeled!!!
Helyesen jegyezted meg. Szerencse.
Este lett, de felteszem, eme percben fekhelyedet nem keresed fel. Legyen kellemes ested, telepedj le, less egy szerkezetet, melyben lelhetsz jeleneteket. Keress kellemeseket, s ezt befejezve, helyezkedj el kereveteden, fejedet tedd le, szenderedj el! Reggel kelj kellemesen, legyen meleg fekete levesed, melyet lenyelve kedved fergeteges lesz.
Kezemet lengetem neked.
Ez helyes: "E helyen nem veszekednek emberek, e-vel esetleg nehezebb lenne. :-)"
E helyre nem keverednek veszedelmes emberek. Szerencse.
Nem kelletlen nekem.
Nem velem esett meg ez eset. Egy feledhetetlen ember ment el. Ez vette kedvemet.
11136?
Nem lehet ezt eszperente nyelven zengzenem...
De versed meglelt, keringhetetlen rendszerem megtelt. :)
Elfeledett lett eme kedves eszperente hely. Kesergek ezen, de megfeddem fejemet, mert nem jelentkeztem rengeteg perce. Be kellene telepednetek nektek, s nekem e helyre, mert lehetne e-vel rengeteg mese, melyet e-vel lejegyezve eszesednetek, s eszesednem lehetne.
Jelenleg reggelek nem melegek, levelek peregnek le, el kell kezdenem meleget teremtenem helyemen.
Kedvem nem fergeteges.
Nem lesz be egy ember sem erre.
Merre lehettek??
Kedves! kellemes reggelt neked!
Emberem e helyen lett meg 70 esztendeje.Nem egyszer mentem vele,s meglestem rengeteg fenyveseket.
Teste lelke e helyen szendereg!
..de lelkem repdes!Gyermekem Ferenc 45 esztendeje lett meg...mentem 4 kerekes szerkezettel,s egy cseppet deres fejet megszeretgettem!Gyermekemmel,menyemmel,s 3 gyerekkel nevettem s lejtettem kecsesen!
Legyen kellemesen befejezett heted! Cler
Kedves !
Emberem nem lett eltemetve,pernye mely lett,szeleknek lett eresztve egy messze messze hegyen (Hargita)
ezt csevegte nekem..s megtettem!
Lelkem kesereg..de nem tehetek egyebet.
legyen kellemesen befejezett heted!
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással!
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Három játék egy helyen :: Híres ember, Földrajzi nevek, Állat-növény
- Csevegsz velem eszperente nyelven?
- Szavak eszperente nyelven elfecsegve (Pl. férfi= hengerszerves ember)
- Mit jelent a mai fiatalok szleng nyelvezetében a PRO?