Eszperente nyelvezet helye! (fórumjáték)
Elfeledett lett eme kedves eszperente hely. Felteszem, rengeteget mentek helyekre, beszereztek eledeleket, mert lesznek jeles percek, pl. szenteste. Kedves emberekkel esztek, csevegtek.
Leteszek nektek egy kelyhet, melybe Eger mellett termett erjesztett nedveket tettem.
Nem fekete -ennek ellentette- pelyhek repkednek, melyeket fellegek teremtettek. Szememnek ez kellemes, mert bent melegben leshetem ezeket. Pelyhek nem fejemre ereszkednek. Ez december, eme percekben kellenek e pelyhek, nem szeptemberben.
Legyen kellemes estetek!
Remek jegyzeteket szerkesztetek.
Legyen kellemes hetetek!
Nevezetesen gyermekem neve Ferenc! Ez egy nekem kellemes eset,reppentettem egy csepp kesst...
Remek hetek lesznek..gyerekeknek kevergethetek eledelt,egy hetet velem lesznek.WELL!
Lengetem kezem..szeretlek benneteket!
Kellemes reggelt!
Kerek emberke meg neje reppentettek nekem jelet.
kellemesen lepett meg e reggel,jelek lettek nekem reppentve,nem egy!
Kellemesen befejezett hetet nektek!
Kerek emberke s neje merre lehet? Keresd, s meglehet megjelen e helyen, s jegyez le levelet.
Nem fekete - ennek ellentette - pelyhek estek errefele, de nem kertben lestem ezeket. Nem esett rengeteg, reggelre lett, de estefele egy keveset lehetett meglesnem, mert elfreccsent.
Egy gerezd,S kellemetlen lesz lehelletem!
Egy ember lejegyezte ezt egyszer,merre lehet??
Buci bácsi) reppentek egy jelet!!megkeresem.
Erre fele lepel lepte le kertem.Pelyhek repkedtek..
Gyerekek hemperegtek benne,S mentek egy szerkezettel!
Legyen kellemes estek.!
Cler
Szeretettel lengetem kezem neked kedves!!
Legyen embered veled...nevessen,szeressen... ne legyen egy cseppet sem beteg!!
Jelentkezem!
Nem kellemes eme hetem,emberem megbetegedett.Felcser keresett fekhelyet emberemnek.Kezelve lesz eme helyen.Elkeseredtem!
Kedves Eszperentesek!
Testem, lelkem rendben..Szeptemberben sem,meg decemberben sem megyek se hegyekbe,meg semerre.
Hetvenegy lettem szeptemberben...nem tekergek .
Gyerekekkel mentem nem messze,melegben legyenek nedves helyen,medence legyen!!
Fejemre lesnek!
Kedd! Legyetek szeretve!
Cler
Ez de kedves! 😊
Legyen neked is kellemes heted!
Kedvelem,Netfelek megjelentek eme helyen.
Nem megy nekem sem,fecsegjek eszperente nyelven.Pereg eszem kereke,meg-meg jelenek egy-egy esetben,s felelgetek.Legyen kellemes hetetek,kezemmel lengetem szeretettel Nektek!
Kedves Cler!
Ezer meg egy esztendeje nem fedezte fel szemem e kedves eszperente helyen nevedet. Helyzeted, lelked rendben? Mely helyeken lehetett lenned szeptemberben? Hegyekben? Tengeren? Lehet esetleg telelned decemberben kedves helyeken?
Szeretettel lengetem kezem e kegyes seregnek!! Legyen kellemesen befejezett hetetek!!
Repdes lelkem,mert rengeteget petyegtetek!
Cler
Remek jegyzeteket szerkesztesz.
Feleletem: testem, lelkem rendben.
Leveleznek emberek rengeteg helyen, melyek "eszetlenek" teljesen feleslegesek. Ezeket nem szeretem.
Nekem helyzetem jelenleg kellemes, mert meleget nem kedveltem, mely esetben kerek egyed fellegek helyett rettenetesen perzsel.
Neked lelked, s tested rendben???
Kedves.
Legyen kellemes ested!
Rendben! Helyesen tetted. Jelenleg este lett, eszem kereke nem pereg, megkeresem fekhelyem.
Legyen kellemes reggeled!!!
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással!
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Három játék egy helyen :: Híres ember, Földrajzi nevek, Állat-növény
- Csevegsz velem eszperente nyelven?
- Szavak eszperente nyelven elfecsegve (Pl. férfi= hengerszerves ember)
- Mit jelent a mai fiatalok szleng nyelvezetében a PRO?