Eszperantó középfokú gyakorlatok (beszélgetés)
"mégsem vagy olyan okos. nem látod át az összetett dolgokat :))))"
ez tetszett:)
nekem van nyelvvizsgám és tudok is angolul de nem volt pénzem több másik nyelv tanulására és már 3. éve nem jutok hozzá a diplomámhoz.
az eszperantó afféle mentsvár, hogy megszerezzem de emellett tervezem más nyelvek tanulását. (spanyol, román, szlovák vagy orosz)
mégsem vagy olyan okos. nem látod át az összetett dolgokat :))))
Valószínűleg azért kötötték a diploma kiadását nyelvvizsgához,hogy az adott diplomás embernek használható NYELVTUDÁSA és ne nyelvvizsgája legyen csak.
Amúgy meg eltaláltad,tényleg okos vagyok,ezért se jutott eszembe soha eszperantó nyelven tanulni:P
Én jártam tanfolyamra és rengeteg feladatot adott de idő és pénzhiány miatt nem tudtam elmenni vizsgázni így halasztást kértem.. nekem felsőfok kell
Én az Ódor György féle, a Szilvási László féle és több nyelvvizsga felkészítős könyvből aminek a szerzőjét per pill nem tudom :S
Szia!
Otthon tanulok egyedül. 3 könyvem is van: Princz Oszkár (most ezt tanulom, már az utolsó leckénél járok), Salga Attila és az Eszperantóul 30 nap alatt című.
Szia.
én novemberben megyek
van neten egy pár gyakorlat. meg szótár is. keresek
Figyelj! Körülnézek, biztos találok valamit.
Jó egészséget nektek!
Szia!
Természetesen diplomához kell! Pici babám mellett sem időm, sem energiám, sem pénzem nincs az angolra!
A diplomához kell a nyelvvizsga?
Csak azért kérdezem, mert emberrel nem találkozol, akivel ezen a nyelven tudsz kommunikálni.
Sziasztok!
Szeptemberben megyek középfokúzni eszperantóból, és szívesen vennék próbavizsgákat, gyakorlatokat! Tud valaki ebben segíteni?
További ajánlott fórumok:
- TELC középfokú nyelvvizsga
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Kidolgozott szóbeli középfokú eszperantó tételek