Eszik valaki puffasztott rizst? (beszélgetős fórum)
Nekem nincs kenyérsütőm,így nem tudok magamnak csinálni. Amúgy szerintem finom én szeretem,nem azért eszem,mert fogyni akarok.
De azért egy rántottához kenyeret eszek.
Amúgy,hogy készíted leírnád lehet meg tudom itthon csinálni kenyérsütő gép nélkül is?
Szia!
Én kenyérsütőgépben csinálom a teljeskiőrlésüt!
Szerintem jó íze van. A gyerköceim is megeszik. Nekem is fogyni kéne, ezzel nem lehet fogyni ahogy írták ezelőtti hozzászolásokba.
Én meg nem számolom a kaloriákat, mert nem értek hozzá.
Százszor jobb!
De hogy lehet jóízűen megenni? Én erőltetem, mert muszáj fogynom. Mit fogynom! Már az is eredmény, ha nem hízok.
Hát nasi helyet szoktam rágcsálni a puffasztott rizst.Meg a puffasztott búzát is.
Akkor lehet nem eszek többet.
De szerintem jobb, mintha csokit ennék nem?
Egy csomag puffasztott rizsszelet 100 g. = cirka 300 kalória, ahogy itt már írta valaki. Ugyanennyi a kalóriatartalma 2 db. zsömlének.
Egyéni megítélés kérdése, kinek melyik tetszik jobban. Vagyis egy cs. annyira hízlal, mint 2 db. zsömle.
Ha azt vezsed, hogy elrágcsálsz egy-két szeletet (az 60 kcal) s iszol rá vizet és jóllaktál, akkor a zsömléhez képest, amiből min. megeszel egyet spóroltál kalóriát...
Elfelejtettem írni nem tudom,hogy fogyaszt e.
Én csak reggelire és vacsira eszek belőle. Lehet a napi 2 csomag az sok,DE nem tudom,hátha lesz aki meg tudja mondani. Inkább ha eszel igyál mellé sok folyadékot és akkor kevesebb is elég lesz belőle.
Én naponta meg eszek 1-2 csomag puffasztott rizst. Vagy sósat vagy naturt. Szeretem nagyon és még a gyerköceim is megeszik.
De ezt nem is hallottam, hogy olyan mint a kenyér.
Akkor ettől nem is lehet fogyni?
Lehet hülye kérdés ez!!!
Szia!
Leírnád,hogy csinálod a kenyeret?
Sziasztok!
Én csak pufi rizst eszem,néha eszek egy-két szelet teljes kiőrlésűt,de csak is reggel!Norbi update kenyeret nagyon szeretem,csak húzosabb az ára!Sokszor csinálok Én magam kenyeret az sokkal kiadósabb és olcsóbb!!!Próbáljátok ki!
Az lenne a kérdésem,hogy Roppa pufasztott rizst eszik valaki,mert valaki azt mondta,hogy ugyanannyi kalória van egy szeletben,mint egy szelet kenyérben. Ez igaz?
Nem fogyózom csak azért váltottam kenyérről a pufasztott rizsre,mert egészségesebbnek gondoltam.
Válaszotokat előre is köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni/főzési fortély, tabletta..../, hogy elkerüljük a bab, káposzta és egyéb puffasztó ételek okozta szeleket?
- A puffasztott rizs mennyire hizlal? Lehet este 6 után is fogyasztani?
- Mennyire hízlal a puffasztott rizs szelet?
- Hogy lehet házilag elkészíteni a puffasztott kukoricapelyhet (kukit)?
- A puffasztott rizsnek milyennek kell lennie?
- A puffasztott rizsnek semleges a ph-ja?