Esti légszomj mitől lehet? (beszélgetés)
Azért fontos, hogy az elején törődj a dologgal, mert nekem pár hónap után már nappal is voltak rohamok...sőt, volt 2 hét is, hogy folyamatosan nehézlégzésem volt. Akkor mentem orvosokhoz is, mert nagyon megijedtem.
Remélem, hogy megtalálod a kiutat ebből az állapotból...azért is írom a saját tapasztalataimat, mert ebből is láthatod, hogy el tud múlni.
de ha nem múlik vagy esetleg erősödik, akkor azért egy kör lehet az orvosnál is.
Jógázni otthon is lehet.
Jógáztam én is jó sokáig.
Idegi alapon lehet, mondom én.....
Ez rajtad sajnos nem segít.
Nyugodjál meg.
Semmi körítést nem írtál a pillanatnyi élethelyzetedről így kitudja???
igen, nekem is akkor kezdődtek ezek a "rohamok".
Mivel írod, hogy nehéz időszakon mész át, valószínű, hogy ez az oka a problémádnak.
Orvoshoz el lehet menni, de egyik fog a másikhoz dobálni. Nálam ez volt: a kardiológus semmit nem talált, küldött a pulmonológiára...A vége már az volt, hogy széttárták a karjukat és antidepresszánsokat ajánlottak.
ha van olyan lazító technika, ami szimpatikus vagy esetleg már korábban bevált, esetleg próbáld ki :) hátha megoldja.
szia, nekem ugyanez volt hónapokig, miután bedőlt egy kapcsolatom. Megjártam a kardiológiát, pulmonológiát, vérvétel, mellkas ct, légzésfunkciós vizsgálat...sehol semmi. Aztán lelkileg elkezdtem helyrekerülni és szépen elmúlt a nehézlégzés, éjszakai felébredés...
Azért jó utánajárni, nehogy valami mellett elmenjen az ember.
Jobbulást :)
Nekem amikor ilyen tünetem volt - nem csak este - kiderült, hogy pajzsmirigy túlműködésem van.
Laborban nézess TSH hormont első nekifutásra. Háziorvos ad beutalót és ír fel gyógyszert, ha kell.
Szia!
Pár napja velem is ez történt, magas vérnyomás nélkül. Illetve nem mértem.
3-4 percig ha tartott, nagyon ijesztő volt.
Neked meddig tart egy ilyen?
Én utána olvastam és akár pánik is lehet. Az ismétlődések miatt felkeresnék egy orvost a helyedben.