Este baráti randim lesz... (beszélgetés)
persze előbb-utóbb ez lesz...az emberi kapcsolatokban, kissé árnyaltabban működnek a dolgok.
szrintem ez még olyan határon belül van ami korrekt, még Bridget Jones mércéjével mérve is.
:)
Az a problémám, hogy nem tartja be a játékszabályokat.Főleg úgy, hogy az ember hazudhatott volna bármit-még sem tette, viszont lépett úgy, hogy érthető legyen a másik félnek, nem áll szándékában a magánéletéről bármit is mondani.
Csak ennyi.
Aki ennek ellenéren lép, az számomra ostoba.
Teljesen mindegy, akár van, akár nincs problmám, mert nekem kell megoldanom.Még pedig úgy, hogy senkit ne alázzak szarrá közben, és ne sérüljenek az ártatlanok.
Majd ha én nyitok egy topikot, és nyávogok, majd akkor, lehet csámcsogni, de addig ne, hanem viselkedj felnőtt módra.
ennyit erről:)
"Egy munkatársamról van szó, akivel úgymond összefutunk... van komoly kapcsolatom, tényleg csak baráti találkozóról lenne szó - egy nagyon helyes fiúval.
Mit tanácsoltok BÁRMIBEN? Ezer éve nem voltam "randin"..."
ööö...van komoly kapcsolatod, barátilag találkozol egy nagyon helyes fiúval és szétstresszeled az agyad milyen lesz a randi, mi lesz. Szerintem esti randi helyett beszélgess el a fasziddal miért szar ez az egész, miért nem szereted már és miért legyen vége. Aztán szakítás utána menj randira, ha már képtelen vagy pár hónapig egyedül maradni.
Nincs hát,ezért is nem értettem a témát....
Szerintem neki lehettek ilyesfajta gondjai...
Evidens,hogy igazad van!:)
Minden jót hozzá!Én szurkolok!;)
Hidd el hogy nem lesz jobb a kapcsolatod...persze hetekre, hónapokra változhat a dolog, de hosszútávon NEM!Ha kifelé kacsingatsz és másra vágy, mással akarsz lenni akkor ott a dolog el van veszve.
Nekem szerencsére sikerült ezt megértetnem az exemmel így most is jóban vagyunk, neki is lett pár hónapon belül új párja, éli az életét.
További ajánlott fórumok:
- Hosszú idő után ma randim lesz...
- Ma reggel tudtam meg, hogy este farsangi buliba megyünk.Kb.20-an leszünk.Sütit kell vinni.A gond az, hogy nem tudok sütni...
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Mi a véleményetek a Welsh terrierről, ma estétől kiskutyánk lesz!
- Nagy baj ha nyáron bagoly leszek és nappal alszok és este vagyok ébren?
- Randim lesz szombaton, és fehér vagyok....hogy kaphatnék egy kis színt addig?